Prati nas

Anabela: Svet bi bio čistiji kada bih nestala!

Šokantno

Anabela: Svet bi bio čistiji kada bih nestala!

Vest da je Anabela Bukva ponovo zaljubljena i da ima novog dečka, pevačici je poslednjih dana donela na desetine naslovnih strana. I dok je na društvenim mrežama ismevaju, navodeći da jedino dobija naslovne strane kada ima novog dečka, o kome govori sve isto kao i o prethodnom, Anabelu maliciozni komentari ne dotiču, pa čak ni priče da je postala sponzoruša.

“Ne, uopšte me ne pogađaju te priče. Vozim isti auto koji sam vozila i pre Andreja, živim u stanu od 50 kvadrata koji sam kupila od novca koji sam zaradila radeći na estradi, oblačim se skromno…”, kaže pevačica, koja o svom novom izabraniku biznismenu Andreju Atijasu, koji je 10 godina mlađi od nje, ima samo reči hvale i kaže da se odlično snašao sa njenim ćerkama. “On je vrlo spontan i šarmantan, lepo se snašao. One smatraju da je on mamin prijatelj ostalo ih ne zanima. A kad me vide srećnu, sve je uredu.”

Na pitanje da li je moralno da se svaki dan zaljubljuje Anabela je odgovorila: “A joj, mi od tih moralnih ne možemo da živimo. Svi su moralni, svi žive u savršenim brakovima, niko ne pije, niko se ne drogira… Mene stvarno treba spaliti na Terazijama koliko sam nemoralna”, a na opasku da će se žrtvovati, Anabela je ironično odgovorila “Mislim da bi svet automatski bio čistiji kada bih ja nestala”.

Izvor: Scandal!

 4 komentara

4 Comments

 1. Jovana :-)

  15/05/2012 at 1:30 pm

  Jedna pametna i od nje :-P (šalim se) xD

 2. Sonja

  15/05/2012 at 7:54 pm

  ona je po mom mišljeju baš super, žao mi je što je stalno prozivaju i smaraju po medijima…
  trudi se da živi normalan život, a idioti joj ne daju!

 3. neko

  15/05/2012 at 9:26 pm

  pa dobro je rekla..

 4. Baba Lepa

  19/07/2012 at 9:31 am

  Ne radi se o tome dal je ona nemoralna a svi ostali jesu nego o tome da samo emotivnim zivotom moze da dobije naslove u novinama, a to dodje glave pre ili kasnije. Ljudi se ne zaustavljaju na prici koju Anabela (ili bilo ko drugi) resi da isprica, nego kopaju dalje. Posle Farme trubila je o Mladenu a usput je kao i neki album napravila. Svaka vest o njoj bila je iz tog ugla. Sad se vole, letuju, oblace vencanice… Iako novinari u principu mogu da napisu sta hoce, verujem da je dobar deo clanaka bio zapravo ako ne njena ideja onda uz njeno zeleno svetlo da se objavi te da se pogleda njena karijera iz tog ugla (gde je Mladen i sta radi, svadja li se sa Gagijem, itd).
  Prema tome danas tu nesto fantazirati o tome da je ona za lomacu – pa nisi ti za lomacu, Anabela, samo za kravi kurs o uzrocima i posledicama o istupanju u medijima kad si u javnom poslu.
  Postoji trenutak kada se stvari izmaknu kontroli i tada se zale svi koji su jahali taj medijski talas na krilima prica iz privatnog zivota.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top