Prati nas

Anabelin dečko konzumira narkotike?

Šokantno

Anabelin dečko konzumira narkotike?

Izgleda da ni nova romansa Anabele Bukve neće proći bez trzavica!

Njen novi dečko, Andrej Atijas navodno je u prošlosti konzumirao narkotike, što je javno priznao i u emisiji Red Carpet hrvatske Nove TV. U navedenoj emisiji je i Fuad Backović Deen priznao da voli da se drogira. “Svi mi volimo nešto da probamo! Ne kažem da nisam uzimao nešto, svi smo,” izjavio je tada Andrej a prenosi Kurir.

“To je njemu kao dobar dan! Mogle su se čuti i priče da je diler, ali to je već preterivanje. Poznat je kao dečko „široke ruke“, koji je ono što je koristio nesebično delio s prijateljima,” kaže blizak Andrejev prijatelj, dok je sam Andrej za Kurir izjavio: “Zbog čega se sada potenciraju te stvari? Neću ništa da komentarišem.”

Ni Anabela nije želela ništa da komentariše, samo je redakciji poslala SMS “Na putu sam. Šta god da je u pitanju, ne bih da komentarišem.”

Foto i izvor: Kurir-info.rs6 komentara

6 Comments

 1. Jelenica90

  05/05/2012 at 1:40 pm

  Gagi,Marko,Karicev sin,ovaj…ko je sledeici?salim se,volim Anabelu oduvek.:)

 2. ljiskaaa

  05/05/2012 at 1:54 pm

  ova zena kao da je prolupala od kad se razvela, danas jedan, sutra drugi, a sve to propraceno kroz medije.

 3. neko

  05/05/2012 at 4:31 pm

  lep je covek, a ona je mila.. nek im je sretno

 4. nekobezimena

  08/05/2012 at 1:20 am

  Ma kao da se i ona ne drogira, na ovoj slici je ko ubleha. Nasla krpa zakrpu.

 5. Jaaaa

  31/07/2012 at 2:49 pm

  A to sto je ova spodoba ostavio djevojku sa stomakom do zuba radi ove kako da je nazovem fufice koja je uz to i starija od njega nikome nije ni bitno. Moral ljudi je spao na jako niske grane.

 6. buba mara

  18/03/2013 at 5:13 pm

  Poznato je da se ovaj drogira,ali on je hajde da kazemo balavac.I ona devojka sto mu je rodila sina i ona je jako mlada.Ne znam sta je Anabeli kao zreloj zeni koja je svasta prosla u zivotu trebalo ovo sa ovim decacicem,kojeg normalne devojke ne bi dodirnule izoliranim stapom.Kao ona devojka mu je bila avantura za jednu noc,a gde prezervativ u svemu tome?A kao vodio ju na skijanje i upoznavao sa rodbinom?!Pa ako je avantura,zasto ju upoznajes sa svojima?A i Anabeli sta treba neko ko tako postupa sa decom kao da su igracke!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top