Connect with us

Anastasija Ražnatović: Moj brat tek treba da menja devojke
Vesti

Anastasija Ražnatović: Moj brat tek treba da menja devojke

Veljko Ražnatović od nedavno nosi novu, laskavu titulu – najvećeg zavodnika današnjice, bar ako je sudeći po rečima rukometaša Vlade Mandića.

Tokom jednog prestoničkog događaja, bivši sportista koji je smatram velikim zavodnikom, predao je “lentu” Cecinom sinu, a čini se da njegovoj porodici ova titula imponuje.

Njegova sestra Anastasija Ražnatović otkrila je u jednoj TV emisiji da je njen brat mlad, te da treba da mu imponuje ova titula.

“Lepo je što je Vlada to izjavio a Veljko je svakako mlad, lep i pametan i zavređuje titulu zavodnika. Još mu ne priliči da se smiri na emotivnom planu. Tek sad treba da živi pravim momačkim životom i da menja devojke,” rekla je Anastasija.

Loading...
5 Comments

5 komentara

 1. keki

  11/10/2017 at 6:52 pm

  …odusevljen sam

 2. Edgar

  12/10/2017 at 4:34 pm

  Pretvaraju ga u još većeg debila

 3. tasa

  12/10/2017 at 4:42 pm

  axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa ova karikatura zavodnik. Decko ima pogled imbecila. A mala Anastasija to prica iz svog iz skustva jer i nju menjaju momci kao carape. Eee dete tek si pocela zivot, a sva si se izoperisala

 4. Ivana

  13/10/2017 at 12:22 am

  Polupanderi

 5. Minaž

  27/10/2017 at 4:18 pm

  KRLJINI FANOVI PLJUJU CECINU DECU. OPERISALA JE NOS PA ŠTA. I VI BI KORIGIROVALI VAŠE NEDOSTATKE NO NEMATE NI ZA HLEB. Jedete paštetu i nervozno udarate po slovima.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top