Prati nas

Anastasija Ražnatović: Moj brat tek treba da menja devojke

Vesti

Anastasija Ražnatović: Moj brat tek treba da menja devojke

Veljko Ražnatović od nedavno nosi novu, laskavu titulu – najvećeg zavodnika današnjice, bar ako je sudeći po rečima rukometaša Vlade Mandića.

Tokom jednog prestoničkog događaja, bivši sportista koji je smatram velikim zavodnikom, predao je “lentu” Cecinom sinu, a čini se da njegovoj porodici ova titula imponuje.

Njegova sestra Anastasija Ražnatović otkrila je u jednoj TV emisiji da je njen brat mlad, te da treba da mu imponuje ova titula.

“Lepo je što je Vlada to izjavio a Veljko je svakako mlad, lep i pametan i zavređuje titulu zavodnika. Još mu ne priliči da se smiri na emotivnom planu. Tek sad treba da živi pravim momačkim životom i da menja devojke,” rekla je Anastasija.


5 komentara

5 Comments

 1. keki

  11. 10. 2017. at 18:52

  …odusevljen sam

 2. Edgar

  12. 10. 2017. at 16:34

  Pretvaraju ga u još većeg debila

 3. tasa

  12. 10. 2017. at 16:42

  axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa ova karikatura zavodnik. Decko ima pogled imbecila. A mala Anastasija to prica iz svog iz skustva jer i nju menjaju momci kao carape. Eee dete tek si pocela zivot, a sva si se izoperisala

 4. Ivana

  13. 10. 2017. at 00:22

  Polupanderi

 5. Minaž

  27. 10. 2017. at 16:18

  KRLJINI FANOVI PLJUJU CECINU DECU. OPERISALA JE NOS PA ŠTA. I VI BI KORIGIROVALI VAŠE NEDOSTATKE NO NEMATE NI ZA HLEB. Jedete paštetu i nervozno udarate po slovima.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Advertisement

Popularno

Advertisement
To Top