Connect with us

Anastasija Ražnatović: Ne prija mi slava

Extra

Anastasija Ražnatović: Ne prija mi slava

Cecina kćerka tvrdi da joj to što je ničim izazvana postala popularna ne prija baš uvek.

Iako je mlada, Anastasija Ražnatović našla se u žiži javnosti prethodnih godina, zbog činjenice da je kćerka najveće srpske folk dive, Svetlane Cece Ražnatović.

Nema dana da ne osvane vest o njenom kretanju, pre svega zahvaljujući društvenim mrežama koje mlada devojka često koristi. Ipak, ona kaže da joj pažnja javnosti ne pada lako.

“Želim da budem nevidljiva u nekim momentima. Godinama sam izložena javnosti i nekad mi prosto dođe da odahnem dušom i da se opustim sa svojim društvom,” istakla je ona u jednoj TV emisiji a potom dodala: “Svesna sam da je to deo mog života i navikla sam se na to.”

🎙🙆🏻🎶

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

Cecina kćerka planira da krene maminim stopama: prošle godine navodno je snimila prvi singl, no još uvek nije odlučila kada će objaviti u javnosti.

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
3 Comments

3 komentara

 1. Lele

  11/02/2018 at 11:55 am

  Ja koliko znam najveca srpska folk diva je Dragana Mirkovic.A drugo ova mala nema slavu nego popularnost a razlika je veeelika. Da bi bila slavna mora da postigne nesto

 2. Kk

  11/02/2018 at 2:09 pm

  Lele ala lupas, kakva Dragana Mirkovic. Lepa Brena pa Ceca.

 3. ooops

  11/02/2018 at 5:35 pm

  Stalno visi po tv emisijama i ide sa Cecom na javne skupove gde idu estradne licnosti i onda joj kao ne prija slava. Da studira drzavni fakultet i odbija intervjue ne bi je bilo nigde barem do 24 godine. Kako to da ne znamo decu Zdravka Colica ili Bajage. Duso sama si kriva i slava ti itekako prija

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top