Prati nas

Anastasija Ražnatović o bivšoj drugarici Luni Đogani

Bizarno

Anastasija Ražnatović o bivšoj drugarici Luni Đogani

Cecina i Anabelina kćerka bile su nerazdvojne trinaest godina, a onda ih je razdvojio muškarac.

Anastasija Ražnatović i Luna Đogani zbližile su se kao deca, a punih 13 godina bile su nerazdvojne. Međutim, prijateljstvo se okončalo pre dve godine, a kao razlog se navodio Anastasijin bivši dečko Kostadin Terzić.

Spekulisalo se da je Luna navodno muvala Kostadina, i to dok je bio u vezi sa Anastasijom, dok je ona, ipak, u rijalitiju ispričala drugu priču. Kako je rekla, Anastasija je dozvolila da ih razdvoji momak koji joj je u tom trenutku bio važniji od nje.

“Ona je dozvolila da nas odvoji osoba koja je u tom trenutku bila bitnija, muškarac. Ne mogu da kažem da sam bila savršena, ali mislim da nije trebalo to da dozvoli. Mi danas prolazimo jedna pored druge kao da se nismo znale. Meni je to tužno, ali ja nisam tako htela. Nas dve smo delile bukvalno gaće, a sutradan smo kao dva stranca”, ispričala je Luna.

A evo kako je Anastasija nakon svega prokomentarisala postojeću situaciju.

“Od početka kada su me ispitivali za nju, nikada nisam htela to da komentarišem, i ostajem pri tome i sad”, rekla je Anastasija sa setom u glasu za Telegraf.rs.

6 komentara

6 Comments

 1. Sunny

  07. 02. 2018. at 18:17

  Ladno na NE KOMENTAR pisete komentare i pravite naslove??? Znaci maloli im je visila u kuci kad je majka ostavila sa sestromu Bgd otisla po kurcmicin u Sarajevo nego oosle svega što je napravila i dalje ko parazit se kači na nju? Svetlana je mnogo zatajila kao majka inace bi joj onaj mali bio drugaciji i ne bi svakava govna u kuću puštala i dopuštala da joj se sa decom druže.

 2. lulu

  07. 02. 2018. at 19:27

  Mene iskreno čudi da je Anastazija uopšte bila tvoja drugarica. Ti i ona nemate ništa zajedničko, a kamo li gaće. Ti si pokazala dokle daleko ideš kad je muškarac u pitanju pa taman bio i oženjen pa pusti Anastaziju na miru. Video je Konstantin ono što Anastazija nije videla, a sad mi svi vidimo veoma lepo i ko si i šta si. Anastazija je pametna što si se uopšte više i ne javlja.

 3. Ana

  07. 02. 2018. at 22:00

  Ja sam cula u rijalitiju da je pricala da se Anastasija naljutila na nju, zato sto je ova neznajuci otisla na koncert Jelene Karleuse.

 4. edi

  08. 02. 2018. at 00:53

  Mamina skola. Nikad nema komentar, a opanjkava sa strane.

 5. Anonymous

  08. 02. 2018. at 13:33

  Lulu,100% si u pravu. Nije joj problem muvati ozenjenog, a kamoli muskarca u vezi.

 6. Ceca

  08. 02. 2018. at 17:43

  Ovo je samo slucaj za PSIHIJATRIJU ali zajedno sa Bolesnim RODITELJIMA koji isto moraju na lecenjeAnastasija

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top