Prati nas

Anastasija Ražnatović: Želim da postanem pevačica svetskog kalibra

Vesti

Anastasija Ražnatović: Želim da postanem pevačica svetskog kalibra

Cecina ćerka će zvanično postati pevačica kada pronađe odgovarajuću, kvalitetnu pesmu

Anastasija Ražnatović je bez sumnje najpopularnija i najpoznatija mlada devojka na našim prostorima. Iako se do sada pretežno bavila modelingom, ćerka Svetlance Cece Ražnatović kaže da joj je san da krene maminim stopama tj. postane pevačica.

‘’Moj posao iz snova je pevanje, po uzoru nasvetske zvezde’’, kaže Anastasija.

Iako je često slušamo njen glas na društvenim mrežama, Anastasija još uvek nije zvanično ušla u muzičke vode, a kaže da je to zato što još uvek nije pronašla odgovarajuću pesmu.

‘’Sad sam spremna da krenem u muzičke vode, ali neću da snimim nešto bezveze, već numeru koja je kvalitetna’’, rekla je Anastasija za Hit.

3 komentara

3 Comments

 1. lulu

  14. 03. 2018. at 12:09

  A kojom vrstom muzike želi da se bavi mlada dama? Svetske zvezde ne pevaju narodnjake. Na kom jeziku bi da peva mlada dama? Mladoj dami se može da bira, ali kako kaže narodna poslovica “birač nađe otirač”.

 2. ooops

  14. 03. 2018. at 15:57

  Sto se tice Evrope, da bi bio svecka zvezda jednostavno moras da odrastes na engleskom ili eventualno spanskom govornom podruciju. Era Istrefi, Alexandra Stan ,Inna,Eleni Foureira nisu manje atraktivne ili talentovane od Bebe Rexhe i Due Lipe. Ali one ne pripadaju englesko-americko-latino svetu samim tim ostale su kao ”one hit wonder” ili internacionalne pevaljke u pokusaju. Anastasija nema nikakve sanse nigde da uspe posebno ne u Srbiji gde ce uvek biti u senci Cece. Eno vam Brenin sin dzabe ga guraju kad je on samo to, Brenin sin a ne popularan pevac

 3. Kaca

  16. 03. 2018. at 10:33

  A to sto ne zna da peva nije problem, hm? Sto je babi milo, to se babi snilo.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

  Feed has no items.

Popularno

To Top