Prati nas

Andrea Jakimovski preti bivšoj supruzi: Odseći ću ti glavu!

Šokantno

Andrea Jakimovski preti bivšoj supruzi: Odseći ću ti glavu!

andrea jakimovski

Ne prestaje da šokira (foto:Screenshot)

Bivša takmičarka Velikog Brata ne prestaje da šokira javnost! Posle izjave da se bavi prostitucijom, Andrea Jakimovski sada tvrdi da je nekadašnja supruga pokušala da je ubije!

Nije videla decu više od četiri godine, a teško joj je palo i to što su joj zabranili da bude na maloj maturi ćerke, koja je trenutno završni razred srednje škole: “Uskoro će biti maturant i ako mi opet ne dozvole da je vidim, javno obećavam da ću mojoj bivšoj ženi odseći glavu pred kamerama”, izjavila je Andrea za Stars.

Andrea-Jakimovski2

Bivša ukućanka tvrdi da je preživela pokušaj ubistva (foto:PR)

“Dijana i njen očuh Anđelko su čak angažovali plaćene ubice. Prvi pokušaj ubistva desio se 9. septembra 2012. oko devet uveče, kad me je napao narkoman. Uspeo sam da pobegnem, ali je moj prijatelj Albanac uboden u levu ruku. Kasnije sam saznao da su tom narkomanu platili da nas izbode nožem. Delo je okvalifikovano kao obična tuča, a napadač je kažnjen sa samo 300 evra. Svedoci nisu valjano saslušani”, priznaje Jakimovski i dodaje da je bivša supruga kasnije pokušala da pregazi automobilom: “Novi incident dogodio se u aprilu 2013. kad sam prelazila ulicu. Videla sam da velikom brzinom nailaze kola, za volanom je bila moja žena. Udarila su me, pao sam u nesvest i završio u bolnici. Sud je oslobodio ženu odgovornosti”.

Prva izbačena učesnica Velikog Brata nekada je bila muškarac Stojan. Kao žena počela je da se oblači 2008. godine.

“I kad je saznala da volim da se oblačim kao žena, imali smo seks dve godine. Do 2011. bili smo u braku, a onda je izmislila da sam nasilna i oduzeli su mi decu. Od mene želi da napravi ubicu, a ona je ta koja je pokušala da me ubije!”, rekla je Andrea i dodala da još ne razmišlja o promeni pola, ali da voli velike grudi, kao i to da joj je jedan sponzor nudio finansiranje silikona za čak 15000 evra!
Izvor: SVET


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top