Prati nas

Andreana Čekić: Oštećena sam, ali neću nikoga tužiti

Vesti

Andreana Čekić: Oštećena sam, ali neću nikoga tužiti

Poslednja emisija Zvezde Granda kroz koju su prethodno izbačene devojke dobile još jednu šansu da se vrate u takmičenje prošla je vrlo burno. Glasanje je navodno “zakazalo”, nakon čega je više takmičarki optužilo Grand za nameštanje rezultata.

Mi smo porazgovarali sa Andreanom Čekić, koja je takođe bila ugrožena ovom situacijom, ukoliko uzmemo u obzir da je bila drugoplasirana, odmah iza Bojane Šarović koja je sada ponovo vraćena u takmičenje.

Evo šta nam je Andreana rekla o ovoj, ali i nekim drugim temama…

Bila si na korak od vraćanja u takmičenje Zvezde Granda. Da li si razočarana?

Nema razloga da budem razočarana. Prezadovoljna sam zadnjim nastupom i reakcijom publike, na Youtube-u imam najviše pregleda i pozitivnih komentara. Ništa nisam izgubila, čak sam stekla jos veću popularnost i zahvaljujem se Grand produkciji sto mi je omogućila da se predstavim pred tolikom publikom.

Kuloarima kruže priče da su zakazali glasovi iz inostranstva i da ste Nikolina Kovač i ti time bile najviše oštećene.

Tačno je da su se mnogi glasači javili tvrdeći da im ne stižu povratne poruke, te da im se za SMS-poruke sa računa odbija kao za običnu poruku.

Saša Popović je u emisiji Narod pita objasnio da su glasovi primljeni, ali da povratne poruke kasne zbog Evrovizije, koja je emitovana iste večeri. Glasači bi se razuverili kada bi Grand produkcija objavila listing, ali ne znam kad i da li će se to desiti. Moram da kažem da se taj problem nije pojavio samo u ženskom baražu, nego i prethodnih par puta. Moram da naglasim da je broj telefona za glasanje u Bosni promenjen one večeri kada sam ispala, i to bez ikakvog obaveštenja. Verujem da sam samim tim tada izgubila veliki broj glasova.

Neke takmičarke su se javno odrekle Grand produkcije, izjavivši da više neće kročiti na Grandovu scenu, dok su druge najavile da će presaviti tabak i pravdu zatražiti na sudu. Da li ćeš i ti postupiti kao one?

Ne planiram da tužim bilo koga. Kao što sam već rekla, meni je drago što sam dobila šansu da učestvujem u tom takmičenju. Nema razloga da se kajem ili ljutim zbog bilo čega.

Pretpostavljam da si zadovoljna reakcijama publike na tvoju pesmu “Mrzela bih da te manje volim”, pošto se retko mogu pročitati negativni komentari.

Dobro je što ste me to pitali. Ta pesma je nastala sasvim spontano pre dve godine i verujte mi da tada nisam mogla ni da naslutim koliku ce popularnost steći. Međutim, moram da naglasim da se kompozitor i ja nismo uspeli dogovoriti o daljoj saradnji. Snimila sam u isto vreme duet Zaplakaće jutra sa Bojanom Vasićem, koju su presnimili Šerif Konjević i Indy i mislim da bi se ista stvar mogla dogoditi sa pesmom Mrzela bih da te manje volim ukoliko se ja ne budem tačno informisala koja prava imam. Moja je krivica što nisam brinula o tome, mada mi nije žao, jer ta pesma je prihvaćena kao moja i što je najbitnije – divna je.

Mnogi i dalje ne veruju da pesma nije Cecina. Da li ti je to bio cilj?

Nije mi to bio cilj niti sam mogla da pretpostavim da će neko pomisliti to. Ceca mi je jednom prilikom rekla da često sluša tu pesmu i da joj se jako dopada. Jedva čekam da kupim njen novi album, verujem da su pesme fantastične.

Kakvi su ti dalji planovi? Nastupaš svakog vikenda u dijaspori, da li su ti u planu nastupi i u Srbiji?

Naravno! Tek sada startujem, i to punim gasom! Bićete obavešteni o mojim gostovanjima i daljim planovima.

Pozdravljam vas i sve čitaoce, pozdrav mojoj dragoj publici! :)56 komentara

56 Comments

 1. Civava

  01/08/2011 at 12:48 pm

  Žao mi je što je ispala.Cura je ok i odlicno pjeva.

 2. beba

  29/08/2011 at 7:33 pm

  meni lepo peva ali ne da se sad diže prašina

 3. suzi

  16/09/2011 at 3:57 pm

  Lepo peva,samo nije prirodna
  a to se vidi,pa ne izgleda dobro.mozda je zato izgubila na glasovima..
  spoljnja lepota i nije toliko bitna koliko je taj unutarnji sarm bitan,a ona bi trebala na tome poraditi jer nema tu spoljnu zapazenost..zapravo
  treba biti ono sto je i to je to.

 4. suzi

  16/09/2011 at 4:01 pm

  @ljiljam
  niko ne cita tako duge komentare,pa djabe se trudis..

 5. briga me

  21/09/2011 at 1:38 pm

  lepo peva stvarno,al ne zna se ponasat
  al dobro,mozda zbog kamere

 6. alex

  22/12/2011 at 5:37 pm

  laze da nije romkinja…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top