Prati nas

Angelina: Deca su me se plašila!

Film

Angelina: Deca su me se plašila!

angelina vivienne

Angelina sa ćerkicom

Puno smo pisali o novom filmu iz Diznijeve produkcije u kom Angelina Jolie glumi vešticu Grdanu, a sada se pojavio i promo poster za ovaj film gde možemo videti i ćerku popularne glumice, preslatku Vivienne.

Mnogi su se iznenadili kada je saopšteno da će ćerkica poznatog para, koja ima svega 5 godina, u ovom filmu odigrati svoju prvu ulogu, a Angelina je dodatno objasnila zašto su napravili takvu odluku:

“Ostale trogodišnje i četvorogodišnje devojčice bile su prestrašene od mene. Morali smo da nađemo nekoga ko se nije plašio mojih rogova i očiju i kandži. Pa smo se zato odlučili za Viv!”

Ipak glumica otkriva da se njen stariji sin Pax prilično uznemirio kada ju je video sa maskom i šminkom iz filma.

“Kada me je video otrčao je plakajući, prvo sam pomislila da se šali, međutim onda sam videla da se zaista uznemirio. Morala sam da počnem da skidam šminku kako bih ga smirila” rekla je glumica za Entertaiment Weekly.

Pored  Vivienne, i Pax i Zahara se pojavljuju u filmu, glumica kaže da njena želja nije da joj deca postanu glumci, ali smatra da je zabavno da se na trenutak pojave u filmovima u kom ona i njen partner Brad Pitt glume.

foto: Entertaiment Weekly / redakcija Tracara.com2 komentara

2 Comments

  1. Nale

    06/03/2014 at 9:15 pm

    Predivna je Angelina,kao i njena deca!

  2. Troll

    07/03/2014 at 3:38 am

    Da je Chloë Moretz tako mala, ne bi imala problema da snimi scene s Angie u tom kostimu :))) Malo je takve dece, a ovo je naravno i odlican izgovor da ubaci svoje dete. Ali nemam nista protiv, i mnogi drugi su poznati najvise zbog roditelja, npr. ova mala Ireland Baldwin u poslednje vreme …

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top