Connect with us

Angelina i Brad utehu pronašli u poslu: kako izgledaju u novim projektima? (VIDEO)

Extra

Angelina i Brad utehu pronašli u poslu: kako izgledaju u novim projektima? (VIDEO)

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Vest o razvodu Brad Pitta i Angeline Jolie bila je jedna od najintrigantnijih u protekloj godini, a mnogi njihovi fanovi ostali su slomljenog srca.

Izgleda da to nije slučaj i sa akterima ove tužne ljubavne drame, koji su, kako se čini, zacelili svoje rane, ako je verovati njihovoj radosti i entuzijazmu – barem dok rade na svojim novim poslovnim poduhvatima. Možda su samo u tome našli utočište, ali su oboje odlučili da se posvete svojim karijerama, a to im za sada odlično ide.

Tako se slavni glumac pojavio u novom Netflixovom projektu War Machine, satiričnom filmu u kome tumači ulogu generala Glenn McMahona, a u sredu je predstavljen prvi trejler za ovo ostvarenje. Brad je producirao film zajedno sa Dede Gardenom i Jeremy Kleinerom, a za E! News potvrdio da je vrlo uzbuđen što je deo ovog tima, a premijera WM je zakazana za 26. maj.

S druge strane, njegova bivša supruga ponovo osvaja svet svojom lepotom i glamurom.

(foto: Guerlain)

(foto: Guerlain)

Angelina se pojavila u novoj reklamnoj kampanji za Guerlain, promovišući njihov novi parfem, a u spotu koji je naslovljen Notes of  a Woman izgleda zadivljujuće. Najpre se pojavljuje u bež ogrtaču, a potom i beloj haljini koja je otkrila njene tetovaže na leđima, i na senzualan način lepa glumica oslikava nežne note ovog luksuznog mirisa.

Jolieva se vraća u punom sjaju, a bivši bračni par je definitivno rešio da se nakon svega posveti sebi.

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top