Prati nas

Angelina i Brad utehu pronašli u poslu: kako izgledaju u novim projektima? (VIDEO)

Extra

Angelina i Brad utehu pronašli u poslu: kako izgledaju u novim projektima? (VIDEO)

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Vest o razvodu Brad Pitta i Angeline Jolie bila je jedna od najintrigantnijih u protekloj godini, a mnogi njihovi fanovi ostali su slomljenog srca.

Izgleda da to nije slučaj i sa akterima ove tužne ljubavne drame, koji su, kako se čini, zacelili svoje rane, ako je verovati njihovoj radosti i entuzijazmu – barem dok rade na svojim novim poslovnim poduhvatima. Možda su samo u tome našli utočište, ali su oboje odlučili da se posvete svojim karijerama, a to im za sada odlično ide.

Tako se slavni glumac pojavio u novom Netflixovom projektu War Machine, satiričnom filmu u kome tumači ulogu generala Glenn McMahona, a u sredu je predstavljen prvi trejler za ovo ostvarenje. Brad je producirao film zajedno sa Dede Gardenom i Jeremy Kleinerom, a za E! News potvrdio da je vrlo uzbuđen što je deo ovog tima, a premijera WM je zakazana za 26. maj.

S druge strane, njegova bivša supruga ponovo osvaja svet svojom lepotom i glamurom.

(foto: Guerlain)

(foto: Guerlain)

Angelina se pojavila u novoj reklamnoj kampanji za Guerlain, promovišući njihov novi parfem, a u spotu koji je naslovljen Notes of  a Woman izgleda zadivljujuće. Najpre se pojavljuje u bež ogrtaču, a potom i beloj haljini koja je otkrila njene tetovaže na leđima, i na senzualan način lepa glumica oslikava nežne note ovog luksuznog mirisa.

Jolieva se vraća u punom sjaju, a bivši bračni par je definitivno rešio da se nakon svega posveti sebi.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top