Prati nas

Angelina je najmoćnija glumica prema Forbesu

Film

Angelina je najmoćnija glumica prema Forbesu

Angelina Jolie proglašena je za najmoćniju glumicu prema Forbesu

Angelina Jolie je, ako ne najmoćnija žena sveta, svakako najmoćnija glumica na svetu, kaže Forbes. Njen  uticaj i zalaganje za bitna svetska pitanja je ogroman. Ova majka šestoro dece vas ne može ostaviti ravnodušnim.

Angelina je na mestu najplaćenijih glumica na svetu zauzela 44. mesto, ali je na 1. mestu najmoćnijih žena u glumi. Karijera ove poznate glumice veoma je uspešna i bogata, otuda i osam prestižnih nagrada njenom glumačkom talentu. Mesecima nije bila prisutna u javnosti, pošto se podvrgla preventivnom odstranjivanju dojki, zbog visokog genetskog rizika od kancera. Ova hrabra žena šta želi i itekako ume to da vam saopšti. Nikada se ne boji da u medijima iznese svoj stav i onda se to pretvori u medijsku debatu koja traje nedeljama.

Njena slika u javnosti od početka karijere do ovoga trenutka je potpuno promenjena. Mlada Angelina bila je poznata po porocima, depresiji, sa nadimkom Divljeg deteta punila je novinske stupce. Posle razovda od drugog muža Billy Bob Thorntona usvaja Maddoxa, počinje da se bavi humanitarnim radom i postaje posvećena žena i majka.

Ove nedelje Angelina je na Savetu Ujedinjenih Nacija iznela važno pitanje problema silovanja dece, žena i muškaraca u ratovima. ”Stotine i hiljade, ako ne i milioni, silovani su u konfliktima u našem dobu. Ako Savet silovanje i seksualno nasilje odredi kao prioritet u rešavanju problema, progres će biti vidljiv, ako ne ovaj horor će se nastaviti”– očajna je Angelina.

I na kraju, voleli je ili ne prosto morate poštovati Angelinu Jolie, jer njen skoro svaki potez čini deo naše istorije.

D. J. / Tracara.com

 



9 komentara

9 Comments

 1. Sunce

  27/06/2013 at 2:31 pm

  Nije zaboravljen njen smrdljivi film za blacenje srpskog naroda mrs djubrad americka ne trebate nam u vekove.

 2. Britney

  27/06/2013 at 2:59 pm

  Meni je ona mnogo draga. Bukvalno svaki njen korak, potez je u cilju necijeg spasavanja ili borbe protiv neceg loseg.

 3. nekoneko

  27/06/2013 at 3:11 pm

  super jeee…. <3

 4. karan

  27/06/2013 at 3:21 pm

  Dosta vise sa filmooooom!!!!!!! Najmocnija je i najbolja <3

 5. Ja komentarišem!

  27/06/2013 at 3:35 pm

  Ona..najmoćnija žena u glumi…Koliko ja znam ona ima 2 i po dobra filma, a sve ostalo romantični krimići..da skratim, sranje i propast…Da prokomentarišem i ostale članove tria(iako nemaju veze sa ovim) -Dzenifer Eniston i Bred Pit..Dzenifer isto kao Anđelina..2 dobra filma..I ostalo patetiče romatične komedije..Jedino kod Enistonove veliki plus je serija Prijatelji,koja je sjajna…A što se Breda tiče..On je sjajan glumac..(pogledajte Borilački klub..taj mi je najj)Pit je bio 4 puna nominovan za Oskara za veoma dobre filmove sto je snimio..nije dobio nijedan, dok je Džoli dobila 1 i to za sporednu ulogu skoro pa jedinog dobrog njenog filma…

 6. Ja komentarišem!!

  27/06/2013 at 3:35 pm

  Ona..najmoćnija žena u glumi…Koliko ja znam ona ima 2 i po dobra filma, a sve ostalo romantični krimići..da skratim, sranje i propast…Da prokomentarišem i ostale članove tria(iako nemaju veze sa ovim) -Dzenifer Eniston i Bred Pit..Dzenifer isto kao Anđelina..2 dobra filma..I ostalo patetiče romatične komedije..Jedino kod Enistonove veliki plus je serija Prijatelji,koja je sjajna…A što se Breda tiče..On je sjajan glumac..(pogledajte Borilački klub..taj mi je najj)Pit je bio 4 puna nominovan za Oskara za veoma dobre filmove sto je snimio..nije dobio nijedan, dok je Džoli dobila 1 i to za sporednu ulogu skoro pa jedinog dobrog njenog filma……

 7. ikaccc

  27/06/2013 at 4:36 pm

  ja se nje secam i dalje kao drogirasice i alkoholicarke a kada je snimila film onaj gotovo je za mene je ona mrtva!!

 8. The Hangover :)

  27/06/2013 at 5:23 pm

  Divnaaaa <333

 9. Pingback: Angelina Jolie najplaćenija glumica ove godine! | BOOMERANG

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top