Connect with us

Angelina Jolie dala prvi intervju o razvodu nakon pola godine
Extra

Angelina Jolie dala prvi intervju o razvodu nakon pola godine

(foto: BBC)

(foto: BBC)

Iako je zvanična potvrda o razvodu Angeline Jolie Brad Pitta stigla još u septembru prošle godine, 41-godišnja glumica je izbegavala medije i pojavljivanje u javnosti uopšte skoro pola godine. Ona je tek pre nekoliko dana izašla iz medijske ilegale kako bi promovisala novi film, a zatim je i dala prvi intervju u kom je sabrala svoje utiske o celom prethodnom periodu.

“Ne želim da pričam mnogo o tome, osim što ću reći da je to bila veoma teška životna faza za mene. Mi smo i dalje porodica i uvek ćemo to biti. Proći ćemo i kroz sve ovo i nadam se da ćemo iz toga izaći jači nego ikada”, iskrena je Jolieva.

“Fokusirala sam se na moju decu… Na našu decu. Moj fokus se zasniva na tome kako da prebrodimo sve ovo i da pritom postanemo bliži jedni drugima nego ikada. Bilo je ovo nekoliko zaista teških meseci, a ponekad je teško nositi se sa ličnim gubitkom, a da su pritom svi prisutni”, istakla je Angelina i dodala da je upravo izlaz našla u tome što nije imala priliku da se izoluje od svih i tuguje sama danima u sobi.

“Probudiš se i tu su dva hrčka, dva psa i dva mala deteta o kojima odjednom moraš da vodiš računa. Čim se probudim razmišljam o tome ko će da izvede pse u šetnju, ko će da spremi palačinke i da li su svi oprali zube”, završila je ona uz osmeh.

Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Aha

    20/02/2017 at 12:10 pm

    Tuko, a ranije nisi razmisljala ko ce da izvede psa u setnju, ko ce da napravi palacinke i da li su svi oprali zube?

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top