Angelina Jolie dala prvi intervju o razvodu nakon pola godine

Objavljeno: 20.02. 11:46

(foto: BBC)

(foto: BBC)

Iako je zvanična potvrda o razvodu Angeline Jolie Brad Pitta stigla još u septembru prošle godine, 41-godišnja glumica je izbegavala medije i pojavljivanje u javnosti uopšte skoro pola godine. Ona je tek pre nekoliko dana izašla iz medijske ilegale kako bi promovisala novi film, a zatim je i dala prvi intervju u kom je sabrala svoje utiske o celom prethodnom periodu.

“Ne želim da pričam mnogo o tome, osim što ću reći da je to bila veoma teška životna faza za mene. Mi smo i dalje porodica i uvek ćemo to biti. Proći ćemo i kroz sve ovo i nadam se da ćemo iz toga izaći jači nego ikada”, iskrena je Jolieva.

“Fokusirala sam se na moju decu… Na našu decu. Moj fokus se zasniva na tome kako da prebrodimo sve ovo i da pritom postanemo bliži jedni drugima nego ikada. Bilo je ovo nekoliko zaista teških meseci, a ponekad je teško nositi se sa ličnim gubitkom, a da su pritom svi prisutni”, istakla je Angelina i dodala da je upravo izlaz našla u tome što nije imala priliku da se izoluje od svih i tuguje sama danima u sobi.

“Probudiš se i tu su dva hrčka, dva psa i dva mala deteta o kojima odjednom moraš da vodiš računa. Čim se probudim razmišljam o tome ko će da izvede pse u šetnju, ko će da spremi palačinke i da li su svi oprali zube”, završila je ona uz osmeh.

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

1 komentar

  1. Aha

    Tuko, a ranije nisi razmisljala ko ce da izvede psa u setnju, ko ce da napravi palacinke i da li su svi oprali zube?

eminem 3
Hot or not

Nakon 2 decenije Eminem promenio svoj prepoznatljivi imidž i pustio bradu

Još otkako se pojavio na javnoj sceni Eminem neguje prepoznatljivi look koji uključuje izblajhano plavu kosu, ošišanu na kratko, široku garderobu i golobrado lice, a skoro...