Prati nas

Angelina Jolie ne dopušta Bradu da viđa decu

Bizarno

Angelina Jolie ne dopušta Bradu da viđa decu

U Americi je sezona praznika uveliko počela, a deca Angeline Jolie i Brada Pitta imali su samo jednu molbu: da Dan zahvalnosti provedu sa ocem. To se, ipak, nije dogodilo.

Brad i deca nisu viđeni zajedno u javnosti više od 500 dana a izvor blizak glumcu tvrdi da je za sve to kriva njegova bivša supruga. “Brad bi voleo da mirno deli starateljstvo sa Angelinom, no ona je toliko ohola da se trudi da ovo učini nemogućim,” tvrdi izvor, koji dodaje da glumica češće dopušta paparacima da viđaju decu, nego ocu.

“Brada je pogodio što je ona vodila decu na premijeru svog filma, dok on nije dobio priliku da prošeta crvenim tepihom sa njima.”


Pitt je zabrinut da će Maddox, Pax, Zahara, Shiloh i Knox misliti da to što nisu zajedno proveli Dan zahvalnosti znači da on ne želi da ih vidi. No, to je potpuno netačno.

“Brad želi da se cela porodica okuplja na velike praznike. Želim da bude pravi otac, a Angelina mu to ne dopušta. Smatra da mu je kazna to što nisu zajedno da proslave važne datume,” završava izvor.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top