Connect with us

Ariel Liquid Powder – prašak i gel u jednom!Sponzorisana vest

Ariel Liquid Powder – prašak i gel u jednom!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

ARIEL_MOUNTAIN_SPRING_1

Ariel predstavlja svoj najnoviji Liquid Powder koji objedinjuje čišćenje garderobe, otklanjanje mrlja i zaštitu tkanine.

Ariel shvata da žene vole modu i eksperimentisanje sa novim materijalima, ali i da pranje može oštetiti njihove omiljene komade garderobe. Kako bi im priskočio u pomoć, Ariel predstavlja svoju poslednju inovaciju: novi Ariel Liquid Powder. On ne samo da čisti garderobu i oktlanja mrlje već neguje tkaninu kako bi garderoba ostala lepa i dostiže potpuno novi nivo čistoće prilikom pranja garderobe.

Ariel Liquid Powder predstavlja kombinaciju najboljih sastojaka Ariel praška za šareni veš i specijalne tečnosti i pruža snažno čišćenje i zaštitu savremenih tkanina. Formula Ariel Liquid Powder obogaćena je ‘Deep Clean Complex’ formulom za dubinsko pranje i sadrži patentiranu mešavinu snažnih sastojaka za čišćenje, enzima i posebne ‘active cleaning booster’ tehnologije. Ova mešavina sastoji se od brojnih enzima, polistera za čišćenje i moćnih dodataka koji prodiru u masne mrlje bez nanošenja štete tkanini i garderobi.

Kako bi bolje razumeo način na koji žene doživljavaju svoju garderobu, Ariel je sproveo istraživanje u Južnoj Evropi, sa namerom da otkrije način na koji žene kupuju garderobu ali i kako je neguju. Sada vam Ariel otkriva da, jednoj ženi, strast za kupovinom i negovanjem odeće čini veliki deo svakodnevnice, gde samo 1% njih ne kupuje sebi nov komad garderobe svake godine. Zapravo, 67% žena sebi kupuje i do 20 novih komada garderobe godišnje, čime obogaćuju svoj garderober novim vrstama tkanina. Njih 40% je priznalo da kupuje odeću isključivo na osnovu toga kako im stoji, ne pridajući značaj tome kako će je prati i održavati.

Iako su tkanine evoluirale, načini njihovog održavanja nisu, ali i pored toga, 7 od 10 žena (68%) tvrdi da prate razvoj deterdženata uporedo sa razvojem tkanina.

Zahvaljujući dubokom razumevanju potreba tkanina i potrošača, Arielovi naučnici su kreirali potpuno nov proizvod koji neće samo čistiti garderobu već će je i štititi i unaprediti: Novi Ariel Liquid Powder je kombinacija praška i gela u jednom proizvodu*.

Ariel istraživanje je pokazalo da 79% žena koristi odstranjivače mrlja ali često ostaju nezadovoljne jer se mrlje ne uklone potpuno, bela garderoba potamni a šarena izbledi. Tada na snagu stupa Ariel Liquid Powder u svojoj punoj snazi:

Prvo, fino pranje s čepom za pred tretman tkanine nežno rastvara i uklanja mrlju pre nego što stavite garderobu u mašinu za pranje. Tada nastupa Arielov ‘Deep Clean Complex’ sa svojom mešavinom enzima, polimera za čišćenje i moćnih sastojaka i tvrdokorne i masne mrlje su u potpunosti uklonjene, dok su boje i printovi neoštećeni. Još jedna pogodnost Ariel Liquid Powder je što on ne ostavlja čestice i tvrde ostatke koji mogu oštetiti vlakna vaše garderobe. Zahvaljujući sjajnim prednostima Ariel Liquid Powder prilikom pranja i zaštite garderobe, vaša odeća će izgledati lepo i biti prijatna vašoj koži.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Loading...

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top