Prati nas

Ariel Winter odgovara na kritike o figuri: ‘Nisam ku*va ako nosim šorts’

Extra

Ariel Winter odgovara na kritike o figuri: ‘Nisam ku*va ako nosim šorts’

Ariel Winter odgovorila je na oštre kritike koje su joj upućene nakon što je na Instagramu postavila fotografiju u kratkom šorcu.

Zvezda serije Moderna porodica je i ranije dobijala negativne komentare na račun svog oblačenja, a na najnovije kritike odgovorila je oštro.

“Prilično sam iznervirana zbog komentara da sam se jedva uvukla u šorc i ideje da za mene nije okej da nosim šorc. LETO JE. Vruće je i normalno je da ću nositi kratku odeću. Neću da se znojim u rolci da bih udovoljila nekome.”

“Nisam ku*va zbog toga što nosim šorc ili kratke majice. Ja sam sasvim normalna devojka. Takođe, nisam se ‘jedva uvukla’ u bilo šta. Šorc mi pristaje savršeno.” dodala je devetnaestogodišnja glumica.

Ariel je takođe stala u odbranu ostalih mladih žena koje su se našle u sličnoj situaciji: “Molim vas da ostavite mlade žene na miru. Mi samo živimo naše živote.”

Nakon što su je napali što je nosila izazovan kupaći kostim u maju, Winter je rekla da je ne zanima šta drugi misle o njoj, kao i da nikako nije mogla da udovolji drugima, te je odlučila da će od sada da udovoljava samo sebi. Bravo Ariel!


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top