Prati nas

Arkanov sin podržao Karleušu

Vesti

Arkanov sin podržao Karleušu

Celu aferu prokomentarisao je i Arkanov sin

Jelenu Karleušu je u jeku skandala sa fudbalerom Ognjenom Vranješom dobila podršku i od Vojina Ražnatovića. Sin Željka Ražnatovića Arkana oglasio se na Facebooku i i istakao da nikada, kako je naveo, ne bi imao srca da javno obruka nečiju majku

“Gledam ovu sagu i samo pomislim da nikada ne bih imao srca da javno i tako nisko obrukam nečiju majku (golim slikama).Pre par godina sam javno vodio bitku za pravdu i istinu protiv maćehe, ali sam se odlučio da prestanem jer mi je žao bilo te dece čija su oba roditelja ležala po zatvorima. Uvek treba biti čovek i misliti na decu, ma koliko god ti hteo nekoga da javno poniziš”, napisao je Vojin na društvenoj mreži.

Pevačicu su podržale brojne javne ličnosti, a među njima je i Milan Stanković koji je putem društvenih mreža osudio javnost.


2 komentara

2 Comments

  1. Daisy Duvall

    17. 01. 2019. at 15:47

    ipak mislim da nije prestao jer mu je bilo zao dece, tj brata i sestre, nego jer nikoga fu*king nije interesovalo sta on ima da kaze :D

  2. Kompleksasi

    17. 01. 2019. at 20:49

    Auuuu koja vazna faca, pazi javlja se tamo neki Martinovic. Svi koji smo preko bare jaaakkkooooo dobro znamo ko je ovaj neostvareni klipan sa tatica kompleksom.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top