Prati nas

Ashley Greene za ‘GQ’

Extra

Ashley Greene za ‘GQ’

Ashley na naslovnoj strani britanskog GQ-a

 

25-ogodišnja zvezda Twilight sage, Ashley Greene, smeši se sa naslovne strane novog broja britanskog magazina za muškarce GQ.

Decembarsko izdanje magazina GQ na svojoj naslovnoj strani ima lepu glumicu, čiji novi film Breaking Dawn – Part 2 stiže u bioskope 16. novembra. U razgovoru za magazin Ashley je govorila o večito komplikovanim muško-ženskim odnosima.

“Jako je teško imati vezu kada imate i posao. Ponekad poželim da mogu da se vratim kući na Floridu i da ponovo izlazim sa dečkom iz mog rodnog grada”, kaže Ashley koja je, čini nam se, izgubila poverenje u muškarce.

“Kada sam na sastanku sa tipom i kada on izgovori ‘Ne želim medije. Hajdemo u Katanu na večeru’, uvek izgovorim ‘Zaista? Ne želiš da budeš fotografisan, ali želiš da večeramo na mestu u kome znaš da uvek ima paparaca?”, ogorčena je 25-ogodišnja glumica.

 

F.Y./Tracara.com
Foto: Gosipcenter.com

Loading...


4 komentara

4 Comments

 1. Milica

  30/10/2012 at 3:54 pm

  Ne znam brate jesam ja luda, ali ona meni nit’ je lepa, nit’ je sexy.

 2. S.B.

  30/10/2012 at 3:55 pm

  Kako su se ideali lepote srozali. A kad se setim da su nekad na naslovnici istog tog magazina bile Angelina Jolie, Monica Bellucci, Adriana Lima, Beyonce, Christina Aguilera … :(

 3. kim

  30/10/2012 at 6:03 pm

  Dobra bogami :)

 4. Styx

  31/10/2012 at 3:31 am

  ne znam, meni je lepa. ima neku senzualnu, mackastu facu.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top