Prati nas

Atina Ferari: Ti si najobičniji narkoman i nisi moj muž!

Atina Ferari: Ti si najobičniji narkoman i nisi moj muž!

ferari

Za njega kaže da je narkoman i da joj nije muž! (foto: Facebook)

Nakon što je objavila da je u braku sa njim, Atina Ferari sada negira svoju izjavu tvrdeći da pevač Srećko Gajić Krečar nije njen suprug i da je ona ipak udata za unuka glumice Rahele Ferari, ali da o tome ne bi smela da priča.

Krečar se u jučerašnjem direktnom prenosu uživo uključio u program televizije Happy tvrdeći da Atina pokušava da mu uništi brak. Plesačica je vidno iznervirana pokušala da obajsni o čemu se radi.

“On je najobičniji narkoman koji se drogira i živi od toga. Nastupa po nekim selima i nemam ništa protiv toga. Jednom smo gostovali zajedno u jednoj diskoteci u Bogatiću. On nije moj muž”, tvrdi Atina i dodala je da pevač jedino želi da se proslavi preko njenog imena.

atina-kacar

Međutim i pevač je imao slične optužbe na Atininu izjavu: “Ne želim ništa da komentarišem, svi mi znamo ko je ko i ko laže, a ko ne laže. Ne želim uopšte da se nastavljam i da trošim svoje vreme na takve osobe. One hoće da dobiju na reklami, ali na takav način se ne dobija uspeh”, rekao je Srećko.

Atina je potvrdila da ga je Krečara upoznala na nekom nastupu, da sa njim ima dve-tri zajedničke fotografije i da ju je par puta zvao zbog izjava da je narkoman koje je ona širila. “Zašto me nije sačekao da izađem napolje i kaže mi sve šta misli a ne ovako javno”, upitala se starleta. Za sada je iz cele ove sage jedino jasno da su oboje dobili svojih pet minuta slave.

A za sve vas koji su se pitali ko su Atina i Srećko i kako uopšte izgledaju, evo spornih fotografija nastalih na nastupu u Bogatiću da kojim starleta pozira u pocepanim čarapama sa trofejom i zahvalnicom u rukama.

ferari-atina4 komentara

4 Comments

 1. Tito El Bambino

  25/03/2015 at 4:13 pm

  Atina Fevavi nema muza uopste. Izmislila je sebi ime i prezime jer je rekla da je sramota njenog pravog imena.
  Pa budalo ako imas muza sto ti ne dodje u studijo da demantuje sve svojim dolaskom.

 2. Tijana

  25/03/2015 at 5:33 pm

  Kakva jeftinjara majko moja

 3. :)

  25/03/2015 at 9:14 pm

  I ti Tračaro pišeš o glupostima,ona je mnogo bitna stvarno,svaki put kad udjem i vidim ove gluposti zapitam se u šta svijet ide. -_-

 4. Lorka

  30/07/2017 at 5:09 pm

  Kao prvo, šta je Bogatić….a kao drugo…sirotinju ne volim da komentarišem…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top