Prati nas

Australijski bankar dobija otkaz zbog Mirande Ker???

Vesti

Australijski bankar dobija otkaz zbog Mirande Ker???

bankar

Ah, teška su vremena, pogotovo kada umesto da vredno radite svoj posao, vi ubijate vreme igrajući igrice ili još bolje gledajući u golišave slike prelepe manekneke Mirande Ker! WTF???

Naime jedan australijski bankar će možda dobiti otkaz, jer je za vreme radnog vremena “balavio” nad slikama prelepe Mirande. Da stvar bude još gora, sve je to snimnjeno i prikazano na TV, gde se tokom jednog intervjua sa službenikom ove kompanije, vidi sve što na svom kompjuteru radi dotični bankar.

Posle ovoga oglasila se i sama Miranda, koja je rekla da bi joj bilo žao da neko dobije otkaz zbog nje, i da ukoliko postoji peticija da se bankar koji je gledao njene slike ne otpusti, ona će je rado potpisati! :)

Pogledajte kako to izgleda… I dok ozbiljni čika priča o groznom stanju u kom se nalazi ekonomija, nesrećni bankar vrti slike svoje omiljene lepotice…. Hahahahhaaha, ne verujem…4 komentara

4 Comments

 1. Muahahaha

  06/02/2010 at 2:41 pm

  Menadzment banke je izjavio da je bankar samo suspendovan i da nece biti otpusten.

 2. cool girl

  06/02/2010 at 5:22 pm

  Ahahahahahahaha! Koja ispala! xD O,Boze! xD Ahahahaha,jos se smejem!

 3. baksuz

  06/02/2010 at 5:31 pm

  trebao je da kaze,mrtav ozbiljan, da je sve vezano za posao- pravio je studiju da predlozi banci da ulozi pare u njen film,pa je morao dobro da je prouci, da ne dodje do gubitka novca.
  ustvari tada bi sigurno dobio otkaz,mozda bi jos mislili i da je lud :))

 4. metal

  12/02/2010 at 12:00 am

  HAHAHA. :DD blam

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top