Connect with us

Ava Karabatić: Nikad ne bih ušla u ‘Parove’ jer se samo vređaju
Extra

Ava Karabatić: Nikad ne bih ušla u ‘Parove’ jer se samo vređaju

3.000 evra joj je taman za rijaiti! (foto: Facebook)

3.000 evra joj je taman za rijaiti! (foto: Facebook)

Starleta Ava Karabatić gostovala je u emisiji Amidži show na televizji Pink, gde je izrazila svoje negativno mišljenje o rijaliti programu Parovi, koji se emituje na TVHappy.

Podsećanja radi, starleta je publici poznata iz Survivora, Velikog brata, kao i hrvatske Farme, pa je to nije sprečilo da bez dlake na jeziku govori o Parovima.

“Parovi su mi degutantni i gnusni. Ne volim kada se ljudi pretvaraju, odnosno, kad su ovako jedno, a pred kamerama nešto sasvim drugo. Vređanja su mi degutantna”, objasnila je Ava u emisiji.

Za nju su Parovi dno (foto: Facebook)

Za nju su Parovi dno (foto: Facebook)

“Ja imam svoju cenu i ne spuštam je”, objasnila je ‘kraljica rijalitija’, kako je neki zovu, potvrđujući svoju raniju izjavu da produkcija Parova nije mogla da joj izađe u susret i ispuni joj zahteve i plati joj 3.000 evra nedeljno.

Pre mesec dana Ava je u intervjuu za SrbijaDanas ispričala kako joj nije žao što nije ušla u rijaliti i da se ne kaje zbog svog postupka, rekavši da bi Parovi bili samo jedna sramota za njenu karijeru.

“Kada sam čula da ulaze Nataša Bekvalac i Tanja Savić, prijalo mi je da i ja budem u toj ekipi. Međutim, sada kada pogledam ko je unutra, drago mi je što nisam deo te priče. Ja imam karijeru, školu i diplomu, ovo nije moj nivo. Nazvala bih ih ‘kopija kopije’ ili kako poslovica kaže: ‘Plati kurvu, plati lekara!'”

Najviše reči kudenja imala je za Macu Diskreciju, za koju se usudila da kaže da najviše glumi i da predstavlja sinonim za nemoral, jer je upoznata kako je ova bosanska starleta otpočela svoju ‘karijeru’.

'Ne kajem se, jer bi Parovi upropastili moju karijeru!' (foto: Facebook)

‘Ne kajem se, jer bi Parovi upropastili moju karijeru!’ (foto: Facebook)

“Znam ja nju od pre, nije znala reč da kaže u jednoj emisiji gde smo zajedno gostovale. Gadila se na sve ovo što sada radi. Odmah sam je pročitala. Ona je oličenje nemorala. Glumi! I meni se desila strast u Velikom Bratu, strast koja se nije mogla kontrolisati, ali je to bilo iskreno. Meni to nije niko naredio. Ne kajem se ni za šta. Ja sam sve svoje muškarce prerasla, i mogu ih pogledati u oči! Nekad sam se vređala kada su me nazivali starletom, ali više ne. Imam diplomu i karijeru koju niko ne može osporiti. Starleta ima veliku važnost svuda u svetu, a ove u Parovima su sramota za taj pojam”, zaključila je Karabatićeva.

Pročitajte još i:  Slađa Delibašić poručila da su "Parovi" namešteni!

Loading...
5 Comments

5 komentara

 1. *STARSHIP

  29/04/2015 at 11:50 am

  KO ‘O CEMU
  PROSTITU*TKA
  O
  KULTURI
  ;)

 2. Bellagio

  29/04/2015 at 3:41 pm

  Ipak je ona diplomirala starletizam na faksu “Odron Mozga”

 3. zz

  30/04/2015 at 9:03 am

  Starleta ima veliku važnost svuda u svetu…. sta naprica

 4. Tyson

  09/03/2016 at 8:29 pm

  Auuuuuu pa tko je pozvao ovu ružnoću AVU u Parove? AVA je obična fufica i sponzoruša, koji fakultet, dr. disertacij, bla, bla, pa nju niko ne voli u Splitu, ni u Hrvatskoj a ona nas SRAMOTI. Ona i njezin bivši dečko KRIMUS iznudjivali su njezinog dr.profesora za novac a ona LAŽE da je oslobodjena na sudu u Splitu? Da, dečko je preuzeo sve na sebe i dobio 4 godine zatvora a Avica mu utekla sa 1, 6, 30-tim, itd. Pa vidjeli ste joj i čaknutog i našmrkanog oca, koji za sebe kaže da je on “rodjena zvijezda”, šta onda reči? Komedijantska cijela obtelj ahahahaha!

 5. Beogradjanin

  08/04/2017 at 2:59 pm

  Pijana, drogirana, razvaljena.Sramota za zenski rod.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top