Prati nas

Avine suze! Ko smrdi, a ko je narcis?

Avine suze! Ko smrdi, a ko je narcis?

Ko je narcis, ko je najsmrdljiviji, a kome nedostaje seks? Ava bez Tajnog imuniteta, bez večere, ali puna tuge i suza…

Ava je dočekala noć tražeći Tajni imunitet, ali nije otišla dalje od prvog ključa. Posle neuspeha na kratko svraća do članova Velikog veća, koje potpuno zbunjuje pričom o dva plemena, pa je oni možda tako zbunjeni ne ugošćuju kao prethodne goste i Ava se potpuno iscrpljena i gladna vraća u Odbačene. Srećna zbog povratka, uskoro shvata da ostaje bez večere. “Pogodilo me je što mi nisu ostavili ni zrno riže, jer je Andrija naglasio da ću se vratiti isto veče. Ali toliko sam postal imnuna na ovakvo ponašanje otkako smo ujedinjeni, da ne znam šta bi me još moglo povrediti.” rekla je, vidno potrešena hrvatska starleta.

Maja Lena se velikodušno ponudila da joj skuva pirinač, a hrvatska Plejboj zečica je do tada utoljavala glad bananama. Nikoli je prizor izmorene Ave dok jede banana bio beskrajno duhovit, pa se cinično smejalo, nakon čega se iznervirao kada je video količinu pirinča koju je Maja Lena prenosi. Rasprava i nervoza oko pirinča zahvata celo pleme…

Plemensko veće posle Avinog odlaska analizira ko bi sutra mogao “leteti” iz Sibe. Smatraju da je najugroženija upravo Ava, ali i Marko.  kaže da je Ava najslabija u borbama, ali zato pere sudove 78 puta dnevno. “Znate kako treba da razmišljamo? Samo kakav nama čovek treba. A to je Ava!” Svima se dopada Žaretov predlog, pogotovo Jeleni. “Zbog nje bih volela da ostane duže, ali nama bi bilo lepše da je ona ovde. Ma kakvi da nam borac za ljudska prava dođe!”

Sutradan se dogovaraju oko pitanja koje će postavljati na Plemenskom savetu, jedino Mia izgleda nezainteresovano. “Teško mi je da nekom postavim pitanje, jer sam odavno otišla iz plemena. Uopšte ne znam šta bih nekog pitala.” Za razliku od nje Jelena je više nego zainteresovana da razotkrije neke ljude, a nema sumnje da pod nekim ljudima misli na Marka.

Sibu do Plemenca čeka prva mala borba, u kojoj je vrlo važno ko će pobediti, jer je samo pet članova ugroženo. A borba je kviz u kojem smo saznali šta pleme misli o svojim članovima (prethodno je izvršena anonimna anketa). Oni koji tačno odgovore oduzimal bi po jedan život ostalima, a svi su na početku imali po tri života. Odgovori u kvizu izgledali su ovako:

Najomiljeniji takmičar – Sebastian
Najveći mrgud – Neven
Najpametniji – Marko
Najdvoličniji – Alex
Najsmrdljiviji – Sebastian (zanimljivo je da su svi glasali za sebe, samo je Ognjen dao svoj glas Maji Leni)
Seks najviše nedostaje – Kristini
Najveći narcis – Vlada
U Survivoru zbog spasavanja karijere – Martina
Najveća lenčuga – Neven
Lažno se predstavlja – Alex
Najviše zaslužuje pobedu – Vlada

A i pobedu u ovoj maloj borbi osvojio je Vlada, koji je pored duplog glasa dobio i malu nagradu: kesadiljas i sok. Beogradski maneken nije baš mogao da uživa u ovom specijalitetu, jer je imao samo 60 sekundi za to.

Po povratsku u kamp, deo Sibe je opušten je zna da je siguran na Plemenskom savetu, dok ostatak plemena svako na svoj način ubija vreme, razmišlja, ali i kalkuliše. Aleks je tek sad shvatila da klanovi postoje od samog početka, iskreno kaže da će glasati za Avu jer nema poverenja u nju, smatra da lako okreće leđa ljudima.

Marko vodi svoju politku i već je počeo da se raspituje kome će muški deo plemena dati glasove, Ava je tužna zbog plemenskih podela, a oseća i da nešto nije u redu sa onima u koje je imala najviše poverenja. Emocije su je svladale, plače pred kamerama. “Sve to možeš da očekuješ kad dođeš u sve ovo, ali neke stvari ne mogu da razumem. Valjda što si iskreniji i što si bolji, onda ti sve teže pada,” priča isprekidano, jecajući i brišući suze.

Jedino Neven ne ide od takmičara do takmičara kako bi ispitao situaciju. Šta bude biće…

P.Ž./Tračara

Loading...


15 komentara

15 Comments

 1. daca

  02/05/2012 at 11:33 pm

  hahahaha PRVA

 2. Papi

  03/05/2012 at 12:43 am

  Nisam gledala ovu epizodu, pa zaista ne razumem ovo “Najsmrdljiviji – Sebastian (zanimljivo je da su svi glasali za sebe, samo je Ognjen dao svoj glas Maji Leni)” Ako su svi glasali za sebe a Ognjen za MajaLenu, kako je ispao Sebastijan najsmrdljiviji :D

 3. smoki girls :)

  03/05/2012 at 9:31 am

  @Papi,slazem se. Pozz
  E da,i ne znam zasto je Alex ispala najdvolicnija i da se lazno predstavlja. Po meni to nije istina.. :) Meni su ona i Sebi favoriti

 4. Nikica

  03/05/2012 at 10:34 am

  Ne znam za Vas , ali meni žao Ave..

 5. Pcelicaa.

  03/05/2012 at 10:50 am

  Nije mi jasno zasto su rekli da se Alex lazno predstvlja i da je dvolicna,meni uopste ne izgleda tako,super mi je. Jako mi je zao Avu koja je naivna,samo je iskoriscavaju i podsmijevaju joj se. . .
  Voljela bih da Vlada ili Alex pobijede. . .

 6. Nebaaaa

  03/05/2012 at 12:07 pm

  Ava ovo ne zasluzuje! Najbolji je covek od svih njih tamo… Alex je po meni bas ok devojka, ne vidim razloga da je nazivaju dvolicnom i slicno. Tacno je da je Martina dosla da bi spasila karijeru, a razocarao sam se u Sebastijana i Ognjena mnogo, bili su mi favoriti vise ne… Alex i Vlada do pobede!!!!!!!

 7. dajrićććć

  03/05/2012 at 12:43 pm

  MARTINA JE BEZVEZE DOLAZILA, ne moze nikako da spasi karijeru zato sto ne zna da peva ne izgleda lepo i ne zna da se obuce i jos + nema ni jednu dobru pesmu

 8. BOOM!

  03/05/2012 at 2:13 pm

  Martina lezba definitivno pokazuje svoje pravo lice sada!! Malo kasno ali nikada nije kasno! Toliko je ljigava i spremna na sve! Nije mi jasno kako je mogla Avi da odsece ruke??

  Nikola Soc je smejurija! Ne vidi sebe a smeje se i sprda Avi i raspravlja se sa Majom zato sto cura JEDE?! Alo mozgu ostavi zene na miru!

  Kristinu nemam snage ni da komentarisem, ona navija za Sebastijana pa hajde sada svi da ga pustimo da pobedi! Imas li ti mozga zeno? jesi li dosla zbog Sebastijana tamo? Kaze: “Ja dosla da mi bude lepo”, sta reci?

  Alex ce sada svi pokusati da pokopaju i da upropaste jer su ljubomorni svi i sve cure sem Ave i Maje na nju i njen imunitet, tj. Kristina i Lezba ne mogu to da podnesu.
  Alex predstoji tezak period.

  Ava definitivno nije zasluzila ovo i bez nje iskreno ovaj Survivor bi bio jedna velika NULA! Ne bi bio za gledanje.
  Da onako alavo svi pojedu sav pirinac a znali su da dolazi isto vece, ali sada svako gleda sebe. Mislim da Avadefinitivno izpada veceras, ali tako je to uvek najbolje osobe zavrsavaju najgore.

  Ali neka drugima sluzi na cast! Svako je pokazao svoje lice!

 9. BOOM!

  03/05/2012 at 3:26 pm

  Ali najgora mi je ova slika dok pregladnela Ava jede one banane a nikola soc joj se podsmeva i kezi u facu, i dobacuje. Kakvo dno…

 10. si

  03/05/2012 at 3:42 pm

  Sebastijan i Ognjen mi se gade! Fuj! Samo na sebe misle…

 11. Ja

  03/05/2012 at 3:48 pm

  Nikolaaa…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<33

 12. miranda kerr

  03/05/2012 at 4:48 pm

  Kako me nervira Bekvalaca,samo se uvlaci muskarcima i tako se provlaci,ne znam zasto je Alex dvolicna,ona je za mene pravi borac…

 13. 555

  03/05/2012 at 7:14 pm

  Vi koji niste gledali pa ne razumijete.. Prije toga obavljena je anonimna anketa u kojim onaj koji je imao najviše glasova je tačan odgovor.. Npr- najomiljeniji- u anketi je najviše glasova imao Sebastian,pa je on tačan odgovor, a tu kad su odgovarali nisu svi tako rekli,pa oni koji su rekli Sebastian oni su tačno odgovorili.. :D ako ste skontali :D

 14. Saska

  03/05/2012 at 8:01 pm

  Meni su Vlada i Alex potpuno Ok a i Alex uopste nije dvolicna… A Kristina I Ognjen mi se gade..I Ava me nervira ..ne zna ni da place,!

 15. Peace

  06/05/2012 at 2:36 am

  MA SURVIVOR JE SADA JEDNA VELIKA NULA BEZ STANIJE!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top