Prati nas

Avu Karabatić hteo da kupi šeik za 50 000 evra!

Šokantno

Avu Karabatić hteo da kupi šeik za 50 000 evra!

ava karabatić

Starleta umalo završila kod šeika (foto: Facebook)

Učesnica rijalitija Parovi Ava Karabatić puna je iznenađenja. Starleta privlači pažnju gde god da se pojavi, a tako je bilo i kada je letovala u Dubaiju, gde se toliko dopala izvesnom šeiku da je poželeo da je kupi.

Kako izvor za Stars navodi, hrvatska starleta dobila je ponudu od šeika da je kupi za 50 0000 evra, ali je ona to odbila jer se uplašila.

“Taj šeik ju je spazio u jednom klubu i svidelo mu se što je tako prirodno vrcava, slobodna, plus je i plavuša. Preko svojih posrednika, pozvao je pevačicu da mu se sa svojim društvom pridruži u separeu, a ona je to sa zadovoljstvom prihvatila. Igrala je pred njim, mešala kukovima i bukvalno zaludela šeika. U jednom trenutku milioner je njenom prijatelju ponudio novac samo da pevačica ostane u Dubaiju. Želeo je da mu ona bude razbribriga. Bio je veoma ozbiljan. Kada je to prijatelj preneo Avi, ona se bukvalno zaledila. Uplašila se njegovih namera i, kao oparena, izletela iz separea i s prijateljem napustila klub”, naveo je izvor, a Avin otac Ivica Karabatić potvrdio je za Alo ovu priču.

“Jeste, moja ćerka se dopala tom šeiku iz Dubaija, ispričala mi je sve kad se vratila. Bila je malo uplašena. Ali, Avi se takve situacije stalno dešavaju. Eto, krajem leta bio sam s njom u Sarajevu, pa je i tamo zapala za oko jednom šeiku, oduševio se njom. Jeste da je bila provokativno obučena, ali je na njega ostavila pravi utisak. On joj nije nudio novac, samo je gledao s divljenjem i delio joj komplimente”, rekao je Karabatić.


Loading...
4 komentara

4 Comments

 1. The Ugly Truth

  03/12/2015 at 2:28 am

  Kad je vidim onako kako van ritma plese u parovima i pravi face ko retardirana, ma svaki seik bi je pozeleo, siroti nemaju oci i para za bolje.

  Nije gabor, al je smesna sva

 2. DaisyDuvall

  03/12/2015 at 1:40 pm

  povraca mi se kada bogat muskarac misli, da je zena roba koju moze da “kupi” ma da, takva droca verovatno ima cenu….

 3. Edgar

  03/12/2015 at 11:33 pm

  Nije ona letovala u Dubaiju, vec je isla tamo raditi kao prost.tutka (k.rva).

 4. Tyson

  09/03/2016 at 8:41 pm

  Upoznala je LAŽLJIVA Avica CIGANA iz ŠAPCA i mislila da je ŠEJK! A ludi tata Ivica je bio sa njom tamo, da sve potvrdjuje ahahahaha.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top