Prati nas

Bajaga i Instruktori snimili novi spot

Muzika

Bajaga i Instruktori snimili novi spot

Dugoočekivani novi album grupe Bajaga i Instruktori biće najavljen spotom za pesmu Vreme, koji premijerno možete da pogledate na MTV kanalu u sredu, 18. aprila, tačno u podne.

Numera Vreme, autora Momčila Bajagića, je čvrsta rok pesma, sa snažnim bubnjevima i gitarskim rifovima, koja će istovremeno biti objavljena i kao radijski singl. Spot je snimio hrvatski režiser Žare Batinović, koji prikazuje članove beogradskog benda u zapuštenim zgradama i propalim proizvodnim pogonima, u okruženju prašnjavih i odbačenih predmeta, čime verno odslikava atmosferu Bajaginih stihova zabrinutih za neizvesnu ekološku i ekonomsku sadašnjost i budućnost čovečanstva.

“Žare je čovek čije smo neke spotove videli i dopali su nam se. Ima oko koje može da izabere dobre kadrove i specifičan mu je način rada. Jako lako smo radili s njim. Mislim da je Žare pogodio atmosferu i da je potpuno ‘ušao’ u pesmu. Jako sam zadovoljan kako je to ispalo”, kaže Bajaga.

Vreme je drugi najavni singl i spot za novi album Bajage i Instruktora koji bi trebalo da se pojavi ovog proleća na CD-u. Kao prvi najavni singl i spot jesenas se pojavila moćna rok balada Ako treba da je kraj.


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. @Ja@Sam@Neko

    17/04/2012 at 12:08 pm

    To je super..Slusam Bajagu od 5 godine…A neki moji drugovi nikad nisu ni culi za njega, sto mi je nekad CuDnO…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top