Prati nas

Bajaga i Instuktori: fenomenalan prvi koncert za proslavu četvrt veka!

Vesti

Bajaga i Instuktori: fenomenalan prvi koncert za proslavu četvrt veka!

Jedan od najpopularnijih pop rok bendova sa naših prostora Bajaga i Instruktori koncertom u Sava centru sinoć su započeli svoju rođendansku proslavu. I mogu vam reći, bilo je odlično!

Sava centar je bio prepun i od druge pesme apsolutno svi su bili na nogama i horski otpevali svaku pesmu koja bi se čula sa bine. Bajaga i momci bili su jako raspoloženi, doduše nisu mnogo pričali, ali nije ni bilo potrebe. Pesme koje su se nizale jedna za drugom bile su sasvim dovoljne.

bajaga

Čuli su se hitovi “Berlin”, “Godine prolaze, “Život je nekad siv”, “Tišina” i ostale… Žika Milenković je kao i uvek bio simpatični pajac benda pa je u jednom trenutku skinuo duksericu koju je nosio (uz ženske vriske iz publike) i tako ostao u majici na kojoj je pisalo Ja volim Beograd! A sinoć je bilo veče uzajamne ljubavi, to je sigurno…. :)

zika

Od iznenađenja, koje je Bajaga najavljivao, imali smo prilike da čujemo dve fenomenalne gošće. U pitanju su bile Aleksandra Kovač i Jadranka Jovanović.

Aleksandra je na svoj karakteristični soul način otpevala Bajagin veliki hit “Poljubi me”, dok smo čuvenu opersku pevačicu u pratnji manjeg muškog hora slušali zajedno sa Bajagom u hitu “Buđenje ranog proleća”.

Sve u svemu pozitivna energija i hitovi koji su večni učinili su da ovaj koncert, bar za mene, bude nezaboravan…

Ovde se proslava 25 godina rada kultnog benda ne završava, jer će Bajaga i ekipa i večeras i sutra svirati i pevati zajedno sa svojom najboljom publikom, Beograđanima… :)

bajaga1

foto: Mondo.rs, Tanjug, Beta

Loading...


2 komentara

2 Comments

  1. MilicA

    29/12/2009 at 12:43 pm

    Jao divno ja idem veceras :))

  2. J.Lo

    29/12/2009 at 8:41 pm

    ides!?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top