Prati nas

Bajaga piše pesme za Zdravka Čolića

Vesti

Bajaga piše pesme za Zdravka Čolića

Kao što već znate Bajaga i Instruktori koncertima u Sava centru 28,29. i 30. decembra proslaviće dvadeset pet godina rada ovog kultnog benda. A pored svih priprema za koncerte, Bajaga otkriva da trenutno radi na novom albumu Zdravka Čolića koji će se pojaviti početkom naredne godine.

“Ovih dana i pored sve ove frke sam radio sa Zdravkom na njegovom novom albumu. Napisao sam mu nekoliko tekstova i jednu pesmu na tekst Duška Kovačevića, koji se zove ‘Poplava’. To će da bude na Čolinom albumu koji će da izađe posle Nove godine”, kaže Bajaga.

bajaga

Ovo nije prvi put da dva popularna muzičara sarađuju jer je još davne 1983. godine Bajaga za Čolu napisao pesme “Afrika” i “Tvoje oči”…

“Meni je stvarno učinio kad je kao najveća zvezda u Jugoslaviji od mene potpuno nepoznatog autora uzeo dve pesme za album, a tada su za njega radili Bata Kovač, Đorđe Novković, Arsen Dedić i Goran Bregović. Posle toga puno puta smo sarađivali, a i prijatelj mi je. Nekako smo se dobro ukapirali, da smo u sličnom fazonu. Čola je privatno mnogo dobar tip i ja ga stvarno gotivim. Dobar je drug, a i volim kako peva, a peva spektakularno. Nema puno ljudi koji su ga čuli kad je najbolji – na pola metra bez mikrofona. Opet sarađujemo i to mi je drago”, kaže Bajaga.

izvor: Lpbgd.com, foto: Nemanja Jovanović1 komentar

1 komentar

  1. miss kim

    22/12/2009 at 3:19 pm

    ju kako je postario …a bio je “kao” moj decko kad sam imala 4,5 godina hahahaha,a onda kasnije kosarkas dejan bodiroga haha:)))))

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top