Prati nas

Baka Bobbi Kristine: Ne znam da li će se moja unuka izvući!

Šokantno

Baka Bobbi Kristine: Ne znam da li će se moja unuka izvući!

Svi se nadaju najboljem (foto: wenn)

Svi se nadaju najboljem (foto: wenn)

Pevačica Cissy Houston ne polaže mnogo nade u to da će se njena unuka Bobbi Kristinu Brown potpuno oporaviti, ali se i dalje moli za njeno zdravlje.

Ćerka preminule pevačice Whitney Houston se trenutno nalazi u komi, u koju je zapala pre dva meseca, nakon što je pronađena u nesvesnom stanju u kadi svoje kuće u Džordžiji i to tri godine nakon smrti svoje majke, koja se utopila u kadi.

Izvori bliski porodici komentarišu da nije slučajno što je dvadesetjednogodišnja pevačica u usponu, pronađena u istom stanju kao i njena majka.

Povodom ovog tragičnog događaja se oglasila i njena baka Cissy. “Iste su”, odgovorila je u intervjuu u sredu, “Nema mnogo nade za nju. Molimo se. Prepustim sve Bogu, jer znam da on može učiniti čuda, a ne ja. Molim vas sve, molite se Bogu jer on jedino može nešto učiniti. Ako napravi čudo, hvala mu, ako pak ne, biću u redu s tim.”

Oglasio se i otac devojke, Bobby Brown, koji insistira da se porodica moli i ne pada mu na pamet da je isključe sa aparata koji je održavaju u životu.

Nerazjašnjena situacija je i dalje pod medicinskom istragom. Neki mediji navode da su njen dečko Nick Gordon i Bobbi bili imali fizički obračun pre samog incidenta, dok drugi izjavljuju da se predozirala tog jutra pre nego što je pronađena,


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top