Prati nas

Baldwin suspendovan sa TV nakon vređanja LGBT populacije

Televizija

Baldwin suspendovan sa TV nakon vređanja LGBT populacije

Emisija skinuta sa programske šeme zbog uvreda

 

Medijska kuća MSNBC objavila je u petak da je emisija Up Late With Alec Baldwin skinuta sa programske šeme u naredne dve nedelje, zbog uvreda koje je na račun seksualnog opredeljenja fotografa izneo glumac Alec Baldwin.

55-ogodišnji glumac objavio je poruku izvinjenja, objavljenu na Msnbc.com.

“Nisam imao nameru da povredim ili uvredim bilo koga svojim izborom reči, ali očigledno je da jesam, zbog čega mi je veoma žao. Ono što sam rekao i uradio ove nedelje, pokušavajući da zaštitim svoju porodicu, bilo je uvredljivo i neprihvatljivo. Takvo ponašanje umanjuje mukotrpnu borbu za ljudska prava koju iz dna duše podržavam. Želim da se izvinim mojim lojalnim fanovima i kolegama sa MSNBC-ja, zbog mog ponašanja i pokušaja umanjivanja njihovog rada. Još jednom, molim vas primite moje izvinjenje”, stoji u poruci poznatog glumca.

Podsećanja radi, glumac je u toku ove nedelje fotografa zaposlenog na ovoj televiziji nazvao “pe*erskim pušačem ku*ca” i “debelim pušačem ku*ca”. Ovo nije prvi put da poznati glumac u javnosti ima napad besa: ovog leta na Twitteru je iskalio bes na novinara Daily Maila.

Redakcija Tracara.com

Loading...


5 komentara

5 Comments

 1. kuki

  17/11/2013 at 8:03 pm

  seljacina

 2. go with the flow

  18/11/2013 at 8:02 pm

  dabogdfa mu sin ili unik bio gej

 3. Marija

  18/11/2013 at 9:17 pm

  Naravno da ne treba podržavati LGBT populaciju. To je bolest.
  Halo ljudi, nije Bog stvorio Adama i Stevu!

 4. Lepi

  18/11/2013 at 9:36 pm

  Kakvv glup komentar nije Bog stvorijo adama i stevu jeli ih iko vidijo od nas ne niko nikad i to je prema mnogim mišljenjima istoričara i filozofa netačno malo više čitajte pa onda učite druge.A prema najpoznatijim biologičarima svjet je nastao evolucijom ,ako je bog stvorijo Adama i Evu onda smo mi svi rodovi bližnji braća i sestre jedni drugima a kao što znamo nije dozvoljeno i grjeh je da u brak stupe bližnji koji su u nekom krvnom srodstu kao na primjer brat i sestra tako iz ovog se vidi da to nema smisla i da je besmisleno da smo svi nastali od Adama i Eve to je sasmo legenda ,a mi na zemlji imamo fosile naših rođaka koji se jasno na osnovu skeleta vidi da su bili kao mi ovo su jasno dokazi koji potvrđuju da nismo nastali od Adama I Eve.

 5. _sb*99

  18/11/2013 at 9:49 pm

  @ Lepi: A odakle onda i ti preci?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top