Balerina krvava: Da li ju je Kristijan pretukao?

Objavljeno: 30.10. 15:52

Screen Shot 2015-10-30 at 2.36.00 PM

Jelena Milošević jutros je morala da napusti imanje u Lisoviću zbog preloma nosa koji je zadobila tokom rasprave sa Kristijanom Golubovićem.

Sinoć je do jutarnjih sati trajala žurka na Farmi, ali Balerina i Kristijan očigledno nisu uživali. Ivan Golubović kaže da je u jednom trenutku čuo lupanje u kupatilu, odmah nakon toga izašla je Jelena sa krvavim nosem. Ona i Kristijan pričaju da je povredu zadobila tako što se okliznula, ali mnogi misle da joj je upravo on polomio nos.

Dok je par razgovarao napolju, pojavila se i Maja Nikolić da vidi šta se dogodilo. Kristijan je krenuo da objašnjava:

“Ušao sam u kupatilo, i počela je da histeriše i da radi stvari koje ne treba i…”, Maja mu nije dala da završi rečenicu već je odmah uzviknula: “Dobro, nebitno, pala je!”. 

“Ti nisi čovek! Kako može da ti padne na pamet da me obogaljiš?!”, rekla je u suzama Balerina Goluboviću nakon što su ostali sami. Ubrzo su isključili bubice i nastavili razgovor van očiju javnosti.

Pogledajte snimak razgovora i procenite sami da li je kriminalac odgovoran za povredu.

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

3 komentara

  1. BOOM!

    DA! On joj je razbio nos!

  2. ....

    Zar ona nije rekla da vole da je tuku?

  3. bbbbb

    Ona nije normalna treba je udaljiti sa farme.

eminem 3
Hot or not

Nakon 2 decenije Eminem promenio svoj prepoznatljivi imidž i pustio bradu

Još otkako se pojavio na javnoj sceni Eminem neguje prepoznatljivi look koji uključuje izblajhano plavu kosu, ošišanu na kratko, široku garderobu i golobrado lice, a skoro...