Prati nas

Bali-beg je prošlost: Barış Arduç je novi turski slatkiš!

Extra

Bali-beg je prošlost: Barış Arduç je novi turski slatkiš!

Barış Arduç (Bariš Arduč) novi je turski slatkiš koji ćete prosto obožavati. Glumac je u rekordnom roku uspeo da poljulja tron najvećem zavodniku među zavodnicima – Buraku Ozčivit, poznatom kao Bali – beg.

Pošto se Bali-beg prošle nedelje oženio, red je da vam predstavimo novog mega frajera za kojim ćete uzdisati već od ponedeljka kad na Prvoj televiziji počne nova turska hit serija Zaljubljeni neženja u kojoj glavnu ulogu tumači ovaj mladić.

r u ready? @anthony_joshua 😎👊

A post shared by Barış Arduç (@arducbrs) on

Rođen je 9. septembra 1987. u Švajcarskoj, gde je živeo sa roditeljima i sa braćom sve do osme godine kada se doselio u Tursku gdje i danas živi. Pored glume, bavi se i modelingom i humanitarnim radom.

Serija ga je za tili čas vinula u orbitu: na društvenim mrežama otvorene su mnoge fan stranice, dobio je titulu novog omiljenog junaka… baš zbog toga što je zgodan i talentovan. “Mislim da je u pitanju kombinacija ta dva razloga. Naravno, ako se u Turskoj bavite javnim poslom, na televiziji, poželjno je da dobro izgledate. A ako pored toga i dobro glumite – utisak je još bolji. Svestan sam da je pitanje fizičkog izgleda ponekad nepravedno, ali ja takođe koristim ove prednosti. I uvek se trudim da budem što bolji glumac,” rekao je on u jednom intervjuu.

Müdür bey 😎

A post shared by Barış Arduç (@arducbrs) on

Od ponedeljka, 10. jula gledaćete ga kao zaljubljenog neženju u istoimenoj seriji holivudskog zapleta i turske dramatičnosti koja već neko vreme usijava piplmentre na Bosforu, a emituje se radnim danima od 20 časova na Prvoj televiziji.

Bir haftaya kalmaz şiir yazarım …

A post shared by Barış Arduç (@arducbrs) on


Loading...
Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top