Connect with us

Bali-beg se vraća na Pink!
Televizija

Bali-beg se vraća na Pink!

bali beg pink tv

Najgledanija turska serija “Beskrajna ljubav” uskoro će oduševiti domaću publiku i mnogobrojne obožavaoce popularnog turskog glumca.

Turski glumac Burak Ozčivit stekao je ogromnu popularnost na ovim prostorima ulogom Bali-bega u TV seriji “Sulejman veličanstveni”, a nova serija još više će očarati njegove mnogobrojne obožavateljke.

Ozčivit u seriji “Beskrajna ljubav” igra Kemala, jedno od troje dece iz porodice srednje klase. Njegov jedini životni cilj jeste da sebi stvori život – on ne veruje u čuda, kao ni u ljubav. Međutim, sve se menja kada u njegov monotoni život uđe Neslihan.

Srce markantnog Kemala brzo osvaja lepa bogatašica Neslihan i, uprkos tome što je njihova ljubav zbog mnogobrojnih razlika gotovo nemoguća, oni ignorišu razlike i uspevaju da ostanu zajedno, sve do jednog odlučujućeg dana.

Uzbudljivu životnu priču dvoje mladih koje razdvajaju mnogobrojne socijalne i ekonomske razlike uskoro će milionski auditorijum bez daha pratiti na Pink televiziji, a svi obožavaoci turskih serija i jednog od najpopularnijih tamošnjih glumaca uskoro će saznati da li će Burak uspeti da se izboriz za svoju ljubav.

Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top