Connect with us

BANKROT: Miki ostao bez celokupnog honorara!
Šokantno

BANKROT: Miki ostao bez celokupnog honorara!

Miki je izgubio 8.000 evra zbog kazni! (foto: screenshot)

Miki je izgubio 8.000 evra zbog kazni! (foto: screenshot)

Mikija Đuričića su u Parovima poslednja dva meseca toliko često kažnjavali da je izgubio svih 8.000 evra koje je zaradio. Iako je skoro četiri i po meseca u popularnom rijaliti šou, Miki na računu ima nula dinara, piše Kurir.Miki je krajem juna ušao u rijaliti Maldivi, koji je takođe emitovala televizija Happy, a pošto je tada važio za takmičara koji diže rejting, producenti su na njegov zahtev pristali da mu isplate honorar unapred. Ðuričić je tada dobio 10.000 evra za učešće u Maldivima i trebalo je da provede dva meseca u tom rijalitiju, ali je izbačen posle samo deset dana pošto je nasrnuo na Ivana Gavrilovića.

S obzirom na to da im nije vratio novac, pristao je da uđe u Parove i na taj način vrati dug.
“Jedva čekam da prođe osam nedelja i da idem odavde. Ljudi su mi dali pare unapred za Maldive, tamo sam napravio s*anje, pa sam došao ovde da odradim taj honorar”, rekao je Miki na početku Parova, ali je posle dva meseca u rijalitiju pristao da nastavi takmičenje za novi honorar.

Tako je za poslednja dva meseca zaradio dodatnih 8.000 evra, koje ipak neće dobiti jer je sve potrošio na kazne. Naime, pčelar je ubedljivo najviše kažnjavan u ovoj sezoni, kako zbog psovki i uvreda tako i zbog nasilničkog ponašanja. Kada se saberu sve Mikijeve kazne koje je platio, reč je o 8.000 evra – isto koliko je i zaradio.

Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top