Prati nas

Barbra Streisand: Ostvarila mi se želja da snimim duet sa sinom!

Muzika

Barbra Streisand: Ostvarila mi se želja da snimim duet sa sinom!

Barbra je ostvarila svoju želju! (foto: Facebook)

Barbra je ostvarila svoju želju! (foto: Facebook)

Samo nekoliko nedelja pre nego što se navrši pedeset godina kako je Barbra Streisand debitovala na prvom mestu Billbordove liste sa svojim prvim broj jedan albumom People u oktobru 1964. godine ona je objavila album pod nazivom Partners na kom se nalazi duet sa njenim sinom.

Iako na njenom novom albumu su sve sami dueti sa svetskim zvezdama poput Babyfacea, Andree Bocelli, Josh Grobana, Billy Joela, John Legenda, John Mayera, Lionel Richieja, Blake Sheltona, Stevie Wondera, čak i rok kralja Elvis Presleya, najuzbudljiviji duet na ovom albumu je onaj koji je diva snimila sa svojim sinom Jason Gouldom.

Pre nekoliko godina njen sin joj je došao sa rečenicom “Znaš šta, mislim da ću da pevam”, a kada je ona kasnije čula njegovu pesmu rekla je “Bukvalno sam pala sa stolice od oduševljenja koliko je njegov glas prelep. Toliko sam se oduševila da sam morala tu pesmu da otpevam sa njim. Pustio mi je pesmu ‘How Deep Is the Ocean’ i to je savršena pesma za majku i dete da otpevaju” kaže Barbra.

Album Partners je ujedno njen deseti broj jedan album i tako je oborila rekord i postala jedini izvođač koji ima u svakoj deceniji makar jedan broj jedan album.

Kako zvuči duet majke i sina možete preslušati na linku ispod:

J.Ž./Tračara.com

1 komentar

1 komentar

  1. ancezop

    17. 10. 2014. at 12:59

    Jadna njegova buduca zena (snajka) :))))

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Muzika

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top