Prati nas

BBC predstavio seriju koja je šokirala javnost količinom eksplicitnih scena!

Serije

BBC predstavio seriju koja je šokirala javnost količinom eksplicitnih scena!

Scene iz serije Versailes ( foto: mailonline )

Scene iz serije Versailes ( foto: mailonline )

Ova “ukusna poslastica” kako su je tvorci nazvali, je nova drama koja se emituje na BBC televiziji, a za koju je izdvojeno 21 milion dolara, od čega po svemu sudeći je jako malo novca utrošeno na kostime, s obzirom na to da su glumci u većini scena nagi.

Za neke ova  kontroverzna drama jeste “ukusna poslastica”, međutim aktivsti i borci za porodična prava ceo projekat nazivaju “po*n dressed up in a cravat and tights” (filmovi za odrasle obučeni u kravate i helanke).

Versailes je serija koja opisuje dekadentni i razvratan život franscuskog kralja Luja XVI i biće prva serija sa ovoliko razvratnih scena koja se emituje na ovoj britanskoj televiziji.

Ova drama je prikazana u Francuskoj i kritičari smatraju da zaglupljuje celu priču jednog od najlegendarnijih monarha u zemlji, i ne slažu s tim što Francuzi moraju da gledaju titlovanu verziju, jer je rađena na engleskom jeziku.

Osim eksplicitnih scena u pojedinim epizodama postoje i scene nasilja i mučenja.

Norman Wells, koji istražuje uzroke i razloge raspada porodice izjavio je: “Emitovanje Javnog servisa treba da bude za javnu korist, ali je ovde teško uvideti čija je korist od emitovanja takvih eksplicitnih scena.”

Sledeća, odnosno 10. epizoda serije se očekuje maja meseca, ali biće emitovan na BBC2 kanalu.

 


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Cipsi

    14/03/2016 at 1:07 pm

    Kakva glupost! Serija je odlicna, imate celu da je skinete. Uopste nema toliko nasilja i eksplicitnih scena, kao u, recimo, seriji GoT. Preporucujem svima koji vole istoriju, pa ako nista drugo, makar su kostimi i scenografija super. :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top