Prati nas

Beba Kim Kardashian i Kanye Westa je ista mama

Foto

Beba Kim Kardashian i Kanye Westa je ista mama

Kim i Kanye će ćerki dati ime koje isto počinje slovom K

Porodica Kim Kardashian oglasila se putem društvenih mreža povodom dolaska novog člana porodice na svet! Još uvek se ne znaju bebini podaci niti kako se zove, ali sada zasigurno znamo da su Kim Kardashian i Kanje West u subotu postali roditelji jedne devojčice.

Sada je i zvanično!

Devojčica je stigla na svet. Ima crnu kosu i jako liči na Kim. Ne zna se bebino ime, ali se zna će da početno slovo njenog imena biti K. Oči medija bile su uptre u porodice Kardashian i Jenner i očekivalo se da će ranije podeliti svoju sreću sa svetom. Porodice, poznate po rijalitu programu i tome da nemaju problem sa tim da vrlo privatne i intimne stvari iznose u javnost, ozvaničile su vest da se Kim K porodila prevremeno.

Mama Kim K čestitala je prvi Dan očeva Kanye Westu. Kimina sestra Khloe napisala je: ”Ne mogu čak ni da opišem čudo koje se trenutno dešava u našoj porodici. I mama i beba se osećaju dobro i odmaraju. Cenimo svu vašu ljubav’‘, a onda je dodala: ”Više informacija dobićete kada bude vreme za to! Hvala svima na razumevanju! Sve vas volimo! Preplavljeni smo ljubavlju u ovom trenutku <3”.

Kimina polusestra Kendall napisala je: ”Obožavam ovo. Srećan Dan očeva!”, pored slike na kojoj se nalaze svi muškarci u njihovoj familiji, sem Roba koji nije u braku.

Evo šta su napisale na svojim Twitter nalozima:

 

 

 

 

 6 komentara

6 Comments

 1. Jovanaaaaa

  17/06/2013 at 7:39 pm

  ma samo kad je ista mama, a beba još oči nije otvorila..

 2. nigga

  17/06/2013 at 8:25 pm

  Tebra kako moze da lici na kim kad ce biti crncuga…

 3. znaci oono

  17/06/2013 at 10:23 pm

  Pa male su sanse da nema crnu kosu.

 4. Oh La La

  17/06/2013 at 10:53 pm

  jedino nasta ce licati,jeste da su jedna velika i jedna mala k*rva.

 5. Neka_Mala

  19/06/2013 at 12:03 am

  @Oh La La koliko umno bolesna osoba mora biti da napise da je novorodjence K*urva,,,pretpostavicu da nemas vise od 12 godina po tvojoj izjavi,u suprotnom posjeti psihologa ili rodi/napravi kcerku i dadni je pedofilu.Mozes biti da nekog ne volis ali da jedno nevino novorodjeno dijete tako nazivas to je stvarno i vise nego BOLESNO,

 6. hohi

  21/06/2013 at 8:11 pm

  Jadna beba ako je ista mama :'((((((((((((((((

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top