Prati nas

Beba stiže u januaru: Otkriven pol trećeg deteta Kim Kardashian i Kanye Westa

Vesti

Beba stiže u januaru: Otkriven pol trećeg deteta Kim Kardashian i Kanye Westa

(foto: Instagram)

West porodica se polako sprema za dolazak trećeg deteta, koje će dobiti uz pomoć surogat majke. A sada konačno mogu da počnu da sređuju i dečiju sobicu, jer su saznali i kog pola je beba.

Naime, kako prenose strani mediji, Kim Kardashian i Kanye West će u januaru dobiti još jednu mezimicu. Northina mlađa sestrica će biti deveti član famoznog Kardashian kluba.

Izvori bliski porodici su oktili i detalje anonimne surogat majke, koju je poznati par morao da unajmi zbog velikog rizika da će se Kimina sledeća trudnoća završiti fatalno. U pitanju je afro-američka žena u dvadesetim, koja je u braku već pet godina. U odličnom je fizičkom stanju, a kako je već rodila dva zdrava dečaka, doktori smatraju da će i ovaj porođaj prići bez problema.

Otkriveno je i da su joj Kim i Kanye platili čak 45.000 dolaza za ovu uslugu, ali su joj zabranili da puši, pije, koristi drogu, jede sirovu ribu, farba kosu ili da se kupa u đakuziju. Zanimljivo je i da joj je Kanye napravio listu svojih pesama, koju zahteva da surogat majka sluša svakog dana.


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. K

    08. 09. 2017. at 09:57

    Znaci usluga nosenja rodjenog deteta njima vredi kao Kiminih par torbi. Da mi neko radja dete dala bih mu milion.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top