Prati nas

Beckham u reklami za novi parfem

Hot!

Beckham u reklami za novi parfem

David Beckham ima novi parfem ”Classic” i seksi reklamu za njega

David Beckham ima novi parfem. David kaže da je Classic moderan, elegantan i muževan parfem i da predstavlja njegov lični stil.

”Moj novi parfem Classic predstavlja moj lični stil, moderan je, elegantan i muževan… Volim ga. Nadam se da će ga i drugi voleti kao ja što ga volim”– izjavio je Becks i dodao: ”Nosim ga u istim prilikama kao i ostali muškarci: posle treninga, posle tuširanja, kada izlazim…”

Muž Victorie Beckham dobio je titulu najpoznatijeg metroseksualca zbog njegove ljubavi prema kozmetici i ulepšavanju. On na to kaže sledeće: ”Veoma je bitno da vodite računa o tome kako izgledate, bez obzira na godine. To je kod mene instinktivno, nikad neću obući nešto zbog nekog drugog. Kada sam upoznao Victoriu usmerila me ja na pravu modnu stranu, iako sam uvek voleo odeću. Imamo tu konekciju.”.

David Beckham u reklami za Classic ulazi u mračnu svlačionicu i na pitanje krojača da li mu je potrebna pomoć odgovara da ima sve što mu je potrebno i prska novi parfem na vrat. A mi ćemo dodati da bivši fudbaler ima sve što mu je potrebno da, iako ima 38 godina, bude i dalje jedan od najzgodnijih muškaraca na planeti.

Pogledajte reklamu za parfem Classic.

D. J. / Tracara.com2 komentara

2 Comments

  1. jelena

    25/07/2013 at 2:27 pm

    kakav gospodin

  2. !!

    25/07/2013 at 5:54 pm

    sto je stariji to je lepsi i muzevniji

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top