Connect with us

Bekckham: Priznajem, Victoria me oblači!Extra

Bekckham: Priznajem, Victoria me oblači!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Priznaje da ga oblači žena! (foto: Facebook)

Priznaje da ga oblači žena! (foto: Facebook)

David Beckham je na predstavljanju svoje nove kolekcije koju je lansirao u saradnji sa modnom kompanijom H&M odgovarao na brojna pitanja novinara i tom prilikom rekao koliki uticaj na njegovo oblačenje ima supruga Victoria Beckham.

“Daje mi savete jer je njena vizija mode fascinantna i posao joj ide odlično. Savetuje me u 99 posto slučajeva, i uvek mi kaže ako mi nešto ne pristaje jer je iskrenost u vezi jako važna”, rekao je ovaj fudbaler u penziji, koji je sada uspešan model, dodajući i to da Victoria nema dlake na jeziku kada su u pitanju moda i stil.

Na pitanje koji najbolji modni savet mu je dala supruga, David e odgovorio: “Najbolji savet koji mi je ikad dala je zapravo savet šta da ne obučem i skoro uvek je poslušam”.

S obzirom na to da je nekoliko puta bio proglašen za najbolje obučenu javnu ličnost i da je poznat po svom besprekornom stilu, izgleda da David nije pogrešio što je dopustio supruzi da ima presudan uticaj na njegovo oblačenje, zar ne?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Loading...

3 Comments

3 komentara

 1. ezel

  24 March 2015 at 12:06 am

  Porodica za primijer. Lijepo ga oblaci

 2. ezel

  24 March 2015 at 12:07 am

  Porodica za primijer. Lijepo ga oblaci a on je najsavrseniji covijek na svijetu…po meni.

 3. Tora

  24 March 2015 at 2:00 am

  Šteta što više muškaraca ne sledi njegov primer. :( Nažalost, ovde svaki muškarac koji vodi računa o tome kako je obučen biva proglašen za, da prostite, pedera, a ja mislim da devojke uvek vole da bude lepo obučenog, sređenog momka.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top