Prati nas

Bekvalac: Cena mi je manja nego što se priča!

Šokantno

Bekvalac: Cena mi je manja nego što se priča!

Pevačica na saslušanju u poreskoj upravi! (foto: Facebook)

Pevačica na saslušanju u poreskoj upravi! (foto: Facebook)

Pevačica Nataša Bekvalac provela je juče skoro dva sata u Poreskoj upravi, gde je davala iskaz inspektorima, a u pokušaju da opravda svoje bogatstvo i dokaže da uredno plaća obaveze, pozvala se na svog tatu Dragoljuba, piše Kurir.

Akcija protiv srpske estrade, koja navodno na godišnjem nivou utaji čak 87 miliona evra, počela je juče, kada se na saslušanju našla Sandra Afrika. Nakon nje, druga pevačica koja je inspektorima morala da objasni poreklo svoje imovine je Nataša Bekvalac.

“Nataša je dobila poziv za razgovor i stigla je u 13.45 sati. Došla je taksijem, a u zgradi se zadržala skoro do pola četiri, kad je i kraj radnog vremena. Inspektorima je na uvid donela deo svojih ugovora kako bi pokazala da radi po zakonu. Pitali su je odakle joj luksuzan stan na Dedinju, koji je nedavno kupila, a ona je objasnila da joj je otac obezbedio znatan deo novca kako bi se skućila”, kaže izvor dnevnog lista, dodajući da je pevačica izjavila da su honorari njenih nastupa mnogo manji nego što se misli.

“Nataša je rekla da su honorari za njene nastupe koji se pojavljuju u štampi „prenaduvani“ i da su i po nekoliko puta manji”

Uskoro na saslušanju! (foto: Kurir)

Uskoro na saslušanju! (foto: Kurir)


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Lungo mare

  14. 01. 2015. at 13:18

  Sad svi strahuju i kao fol …ma neeeee,cjena je bila puno manja,puno–puno manja.
  Eeee tako treba.Treba platiti porez a ne se pre*eravati i nabacivati ludim ciframa.Ove što vidimo vjerujte to nema blage veze sa realnošću.Pa ko može dati 40.000eu za par sati koncerta.Budala ili korumpirani hotelski guzonja izravnom pogodbom,kojega treba izbaciti iz hotela naglavačke.Ako se radi o vlasniku ,pa koja je njegova zarada onda,hoću reći minimalno bi trebao zaraditi tri puta više.
  To je vređanje ciljano vređanje čitateljstva i bacanje kosti osiromašenom narodu.Sve treba ispitati,uredno naplatiti a prevarante u zatvor.Na estradi se vrti ogroman novac,sumnjivi novac .Iskreno ovdje se radi o egu i jeftinoj samopromociji,grebanju naslovnica i običnoj laži.Ovdje se radi o zaradi oko 2.000 eu i ništa više. Ovo su obične bljuvotine!!!!!!!

 2. Ivan

  15. 01. 2015. at 00:08

  Tako je.. Tolikee i jesuu cenu..

 3. Nadzak Baba

  15. 01. 2015. at 04:51

  ahaha..prvo su se frljali sa enormnim ciframa.. sad će da bude “da to i nije bilo baš tako” ahaha ( tako je grinč ukrao božić :D )

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top