Prati nas

Bella Hadid otputovala u Dubai sa The Weekndom

Foto

Bella Hadid otputovala u Dubai sa The Weekndom

Bella Hadid uživala je u Dubaiju prošlog vikenda sa svojim novo-starim dečom The Weekndom!

Bella Hadid i The Weeknd ponovo su zajedno od juna ove godine!

The Weeknd je održao nekoliko koncerata u Ujedinjenim Arapskim Emiratima tokom vikenda, a pored mnogobrojnih fanova, podržala ga je i njegova devojka, manekenka Bella Hadid.

Bella je prošle subote postavila fotografije sa koncerta na koji je bila sa svojim nećakama, i objasnila da uspeva da ih viđa jedino kada dođe u Dubai.

Ovo mi je ulepšalo celu godinu. Jako sam srećna! Odlučan nastup dušo, i to u jednom od mojih omiljenih mesta na celom svetu” , napisala je manekenka.

Iako je i sam koncert izgledao kao veoma energično i ispunjeno veče, čini se da je zaljubljenom paru svaki dan u Dubaiju bio podjednako zabavan. I Bella i The Weeknd podelili su fotografije svog provoda na četvorotočkašima u pustinji.

Pomenuti par je jednom već bio u vezi koja je trajala skoro godinu i po dana, a raskinuli su sredinom 2016. da bi se pomirili u junu ove godine.

Izgledaju srećnije nego ikada. Imaju zajedničke prijatelje i oboje vole da putuju i istražuju nove stvari. Baš idu jedno uz drugo” , rekao je izvor blizak paru za E News.

Ljubavni par redovno podržava jedno drugo kada je karijera u pitanju.

Tako se u publici Victoria’s Secret Fashion Show-a 2018 našao i popularni pevač koji je na taj način podržao svoju devojku. Pored njega je sedela i majka Belle Hadid, Yolanda Hadid, koja je za E News takođe prokomentarisala njihovu vezu.

Ja poštujem njihove odluke i podržavam njihovu ljubav. Neko vreme su bili razdvojeni ali sam jako srećna da su ponovo zajedno” , izjavila je ona.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

To Top
Overlay