Prati nas

Bella Thorne započela borbu protiv diskriminacije mladih koji imaju probleme sa aknama

Extra

Bella Thorne započela borbu protiv diskriminacije mladih koji imaju probleme sa aknama

natural

Bella Thorne (Foto: Instagram)

Američka glumica, model i pevačica Bella Throne je na Instagramu podelila fotku bez trunke šminke i uz nju ostavila tekst svim mladim devojkama koje nisu savršene, ali i onima što ih osuđuju zbog njihovih fizičkih mana. Pročitajte šta je napisala ova osamnaestogodišnja zvezda:

“Poznato je da se mi devojke šminkamo  ne samo radi zabave već da bi ponekad sakrile i svoje napravilnosti… pa evo i moje fotkografije bez trunke šminke”, napisala je Bella, pa zatim započela svoju bolnu ispovest: “Ja sam se llično borila dugo sa aknama. Plakala sam svaku noć, jer sam mislila da izgledam ružno. Čitala sam komentar o svom licu, nosu, koži, očima, pa čak se i moji mladeži nisu sviđali drugima. Ako šminkama kožu koja je pod aknama, učinićemo stvar još gorom. Mnogi moji drugari su se borili isto sa aknama i to nije nešto što možemo kontrolisati. Znam da mnogi misle da  ljudi koji imaju akne su ‘prljavi’ ili ‘da ne vode računa o sebi’, ali to nije istina. Moje piitanje glasi: Zašto se nama treba suditi? Počnimo koristiti #mynaturalbeauty (svoju prirodnu lepotu) i inspirišimo svaku devojku da bude ponosna na svoj izgled. Volim vas, ljudi! Oh i ako me ne prihvatate zbog mojih mana, molim vas idite sa moje stranice.”

 


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. M

    25. 01. 2016. at 19:45

    Sve je to divno i super, ali njeno lice je na ovoj slici savrseno cisto i bez ikakvih nepravilnosti, pa ispada kao da za**bava ljude…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top