Prati nas

Beogradsko venčanje Jovane i Željka!

Extra

Beogradsko venčanje Jovane i Željka!

Iako su mediji u zemlji mesecima venčavali pevača Željka Joksimovića i voditeljku Jovanu Janković, vest o njihovom venčanju na Maldivima krajem prošlog meseca iznenadila je mnoge. Kako im ide od ruke da bitne događaje u svojim životima zadrže u tajnosti, popularni par uspeo je i da se venča u Beogradu, bez prisustva sedme sile.

“Nedugo po povratku u zemlju, uz prisustvo kumova i matičarke, ozvaničili smo ono što smo uradili 20. januara na Maldivima. Bez pompe, kao što smo i planirali. Kum mi je Srđan Predojević, kolega i pre svega moj veliki prijatelj”, izjavila je Jovana za novi broj nedeljnika Svet.

Njenoj jačoj polovini kumovao je dugogodišnji prijatelj i menadžer Bane Obradović. Jovana kaže da joj promena prezimena nije uticala na promenu identiteta, kao što je slučaj kod nekih žena.

“Mnoge žene promenu prezimena doživljavaju kao promenu identiteta, ali to nije moj slučaj. Kada shvatite da sa nekim želite da provedete ceo svoj život, promena prezimena predstavlja samo mali korak ka tom jedinstvu”, kaže Jovana.4 komentara

4 Comments

 1. Maximus

  21/02/2012 at 9:35 am

  I konacno je Zexy OZENIO SVOG PARTNERA!!! :P

 2. Manly Doll '88

  21/02/2012 at 9:43 am

  Who cares?! Nek’ se ovaj fetus kamile od zene malo povuce iz medija. Boringaca!

 3. mlle :)))

  21/02/2012 at 10:58 am

  Zelim im svu srecu :)))

 4. zazazazaza

  21/02/2012 at 12:45 pm

  Čestitke sve najbolje. Molim vas pomozite malom SERGEJU http://www.youtube.com/watch?v=ft_xlGEEt2c

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top