Connect with us

Berluskonijeve orgije!!!
Vesti

Berluskonijeve orgije!!!

Kao što znate, vaša Tračara retko kad piše o političarima, ali je ovo toliko skandalozno i neverovatno da ovu priču ne mogu nikako zaobići! SADAŠNJI premijer Italije Silvio Berluskoni je poznat kao ženoljubac, ali sada konačno imamo i dokaz za to! I to kakav!

Ovih dana internet su preplavile paparaco fotografije fotoreportera španskog lista El Pais, na kojima se nalazi goli Berluskoni sa gomilom potpuno golih cica. Novinari u Italiji pišu da je premijer Italije redovno u ovoj luksuznoj vili održavao orgije sa velikim brojem zgodnih gošća.

berluskoni2

Naime, samo pre par nedelja, Berluskonijeva žena je zatražila razvod od svog nevernog muža sa rečima da joj je muka od njegovih vanbračnih ispada. U italijanskim medijima, se pisalo da se većina Berluskonijevih provoda upravo dešavalo u njegovoj luksuznoj vili na Sardiniji, gde su ove fotke i uslikane. A kako će ovaj seks skandal ( i da li će uopšte) uticati na političku karijeru Silvia Berluskonija, to ćemo tek videti…

A kako se ponaša premijer Berluskoni u italijanskoj javnosti, pogledajte ispod u jednom starijem, ali takođe skandaloznom videu gde premijer želi “druženje” sa pandurkom, koja samo obavlja svoj verovatno jadno plaćen posao.

U nastavku teksta pogledajte još fotografija Berluskonijevih orgija.

berluskoni

berluskoni3

berluskoni1

berluskoni4

Loading...
303 Comments

303 komentara

 1. DJ VITTON

  22/09/2009 at 12:35 pm

  KRALJ

 2. * Beautiful,Dirty and Rich *

  30/06/2010 at 1:40 pm

  @Dj Vitton,uz tebe sam.Nek covek radi sta ‘oce.Moze da ima koga hoce,kad hoce,gde hoce.A vi bi samo da ogovarate nekoga.Njegova zena ga vara ihahaj…I sad on nju poceo varati i njoj ponos povredjen..Hahahah…Poz :)

 3. DEMI

  21/05/2011 at 11:56 am

  BZW!!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top