Prati nas

Beyonce i Jay-Z stavili tačku na prijateljstvo sa Kim i Kanye Westom

Život

Beyonce i Jay-Z stavili tačku na prijateljstvo sa Kim i Kanye Westom

Puklo prijateljstvo... (Foto: InTouch)

Puklo prijateljstvo… (Foto: InTouch)

Beyonce i Jay-Z Carter definitivno su odlučili da stave tačku na prijateljstvo sa Kanye Westom i njegovom suprugom Kim Kardashian.

Sudeći po izvoru koji je blizak sa slavnim parom, Jay-Z i Queen B odbijaju da sarađuju sa ljudima iz tima Kanye Westa: “Oni ne žele da rade ni sa kim ko sarađuje sa Kim i Kanyeom. Prete da će otkriti tajne, što bi moglo da ugrozi jedan, ili oba slavna para” izjavio je izvor za In Touch.

Neimenovani izvor blizak paru Kardashian-West rekao je da je poznata starleta očajnički želela blisko prijateljstvo sa Beyonce, ali otkako je Jay-Z u svojoj pesmi okarakterisao Kim i njenog supruga kao ‘lude’, taj san se pretvorio u bes, i Kiminu želju za osvetom.

Prijateljstvo između Kanyea i Jay-Z-ja počelo je polako da se raspada nakon što se Carterovi nisu pojavili na venčanju poznatog para 2014. godine. Nakon nekoliko zajedničkih pojavljivanja u javnosti, činilo se da su se odnosi između njih popravili, ali stvari su se navodno ponovo pogoršale, nakon što je Kanye isprozivao Beyonce na njegovoj turneji u Minesoti.

 


Loading...
6 komentara

6 Comments

 1. Zara

  21. 07. 2017. at 15:56

  Uopste nisam fan ove Kim Kardasijan, ali sta vise glumi ova Beyonce O.o

 2. Bijač

  21. 07. 2017. at 17:37

  Bijonse ne mora ništa da glumi, ona je bila i ostala diva. Ova pornićarka može samo da sanja da će neko poput Queen B da joj bude drugarica.

 3. KLEOPATRA

  21. 07. 2017. at 20:38

  BOLI NJU DJOKA ZA ISKOMPLEKSITANU BJONS KOJOJ SU PARE UDARILE U GLAVU

 4. Adora

  22. 07. 2017. at 09:31

  @KLEOPATRA, i mene udara u glavu tvoj CapsLk.

 5. nemam ime

  22. 07. 2017. at 13:12

  Koliko ova Beyonce smara

 6. Kiki

  22. 07. 2017. at 17:48

  Kim potice iz porodice koja je uvek postovala crnce, njen otac je bio najbolji prijatelj OJ Simpsona i ona odmalena ne odvaja ljude na crne i bele, zato se i udala za Kanyea, zelela da joj Beyonce bude drugarica… Beyonce je kriva za ovaj raspad, Jay Z i Kanye su bili dobri, zajedno snimali, ali Beyonce misli da je bolja od Kim, pravi snob. Nije Kim kriva sto ne zna da peva pa se proslavila kako je znala i umela.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top