Prati nas

Beyonce i Jay Z zaposlili šest dadilja da čuvaju blizance

Vesti

Beyonce i Jay Z zaposlili šest dadilja da čuvaju blizance

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Beyonce i Jay Z su najbogatiji javni par na svetu, pa nije nikakvo iznenađenje da ne štede na deci i njihovim potrebama. Međutim,  svi su ostali u šoku kada su saznali da je poznata 35- godinšnja majka zaposlila čak 6 novih dadilja, koje će se brinuti o Rumi i Sir Carter.

Blizanci su na svet došli pre više od mesec dana, a reper i njegova supruga su se dobro pripremili za njihov dolazak. Međutim, ispostavilo se da su dve novorođene bebe velika obaveza, pa su zatražili profesionalnu pomoć.

”Blizanci ne spavaju u isto vreme, pa je Beyonce shvatila da joj treba pomoć. Zato je zaposlila tri dadilje za po jednu bebu. One rade po smenama od osam sati”, rekao je izvor blizak paru.  Izvor je dodao da svaku dadilju plaćaju 100.000 dolara, a da Queen Bey, osim ovih šest, ima zaposlene još dve dadilje koje čuvaju slatku Blue Ivy.

Ne treba da nas čudi što su Bey i Jay Z izdvojili koj dolar više za dadilje, jer je opšte poznata činjenica da ne štede pare kada su deca u pitanju. Pre dva meseca su potrošili milion dolara kako bi kuću pripremili za dolazak beba, a Blue Ivy je dobila Givenchy haljinicu inspirisanu odelom medicinske sestre, koju je nosila dok se njena mama porađala, vrednu čak 1050 dolara.


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Anonimus

  28. 07. 2017. at 16:02

  A kada je ona sa decom pored tolikih dadilja…

 2. Djina

  28. 07. 2017. at 16:33

  Nikad mi nece biti jasne ove majke, ali nikad. Svi oni kao teze da imaju sto vise djece, a najmanje ih one odgajaju i onda se poslije cude sto su im djeca sklona raznim ispadima, nepismena, nesposobna i slicno, u sustini one su sebi vaznije i od same djece.

 3. Anonimus

  29. 07. 2017. at 14:12

  @djina, slazem se. A slika sta predstavlja, samo nabijanje kompleksa “normalnim” mamama i zenama, mogla je i iznajmiti dvije bebe, nije se morala muciti da radja.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top