Prati nas

BIG tržni centar otvorio svoja vrata posetiocima

Vesti

BIG tržni centar otvorio svoja vrata posetiocima

Nataša i Vlada

Kompanija BIG CEE otvorila je i poslednji deo svog tržnog centra u Novom Sadu, posle uspešnog okončanja građevinskih radova, godinu dana nakon otvaranja prve faze. Sa ukupnim kapacitetom od 40.000 kvadratnih metara, BIG CEE je omogućio zapošljavanje 1.000 ljudi sa teritorije Novog Sada. Posetiocima tržnog centra će, osim velikog izbora poznatih brendova koji garantuju odličnu kupovinu, na raspolaganju biti i različiti zabavni sadržaji.

“BIG tržni centar će biti glavna destinacija u Novom Sadu i Vojvodini, za porodice i sve one kojima je potrebna najbolja kupovina i mesto za dobar provod. 1500 besplatnih parking mesta će obezbediti potrošačima lak pristup i kupovinu bez stresa. Ovim putem bih, još jednom, želeo da zahvalim opstini Novi Sad, partnerima Tehnogradnji iz Kruševca, koja je generalni izvođač radova i kompaniji Eurobank Srbija koja je finansirala projekat”, izjavio je gospodin Robert Yahav, generalni direktor kompanije BIG CEE.

Otvaranju BIG tržnog centra prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti, među kojima su bili Nataša i Kristina Bekvalac, Vlada Vuksanović, Nina Janković, Tamara Dragičević, Petar Benčina, Marina Kotevski, Ena Popov i ostali.

Mnoge internacionalne i domaće robne marke otvoriće svoja vrata za građane Vojvodine, među kojima su Springfield, Women’Secret, McDonalds, KFC, Sportina, Tally Weijl, Fashion & Friends, Mango, Koton, Lindex, Bata, Quiz, 7camicie, DM – drogeriemarkt, Link Donna, Lee Cooper, Time Out, Dexy, Gigatron, Đak Sport, N Sport, dok je H&M, popularni lanac prodavnica garderobe zakazao otvaranje na proleće 2014. godine.

BIG tržni centar misli na svoje posetioce i već u prvih pet dana će obradovati sve koji posete objekat. Naime, od četvrtka, 7. novembra, u 16h pa sve do ponedeljka, 11. novembra, posetioce očekuju veliki popusti, pregršt iznenađenja i zabave.

Marina Kotevski

Nina Janković i Tamara Dragičević,

blogerka Zorana

Ena Popov

Kristina Bekvalac

Redakcija Tracara.com7 komentara

7 Comments

 1. lily

  08/11/2013 at 11:01 am

  Kristina Bekvalac je kao dizajnerka,a obukla se najlosije ovde

 2. cicamica

  08/11/2013 at 1:50 pm

  Ova Kristina, da je ziva i zdrava, toliko nema ukusa da ne znam da li da se smejem ili placem sto sebe smatra nekekvim stilistom.

 3. Suzy

  08/11/2013 at 2:14 pm

  I mene je ovde Kristina neprijatno iznenadila,,mene bi bila sramota da izadjem na ulicu u tome..

 4. pifi

  08/11/2013 at 5:37 pm

  Naravno, gde Bekvalceve i ovaj njihov idiot nesto da propuste.

 5. MARIJA

  08/11/2013 at 8:01 pm

  Svidja mi se Kristinina haljina bas, ona ume da iznese ovu kombinaciju sa cipelama.

 6. bane

  09/11/2013 at 9:59 am

  who are these people?

 7. I am... Sasha Fierce!

  09/11/2013 at 5:16 pm

  Lepa Nata <3 Ova Ena Popov kao nasukani morz :O

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top