Prati nas

Bivša Missica ipak nije udata?

Vesti

Bivša Missica ipak nije udata?

Udata ili ne?

Iako je Nikolini Bojić oduzeta titula Miss Srbije zbog toga što je u braku, prema pisanju današnje štampe ona uopšte nije udata!

Nedeljnik Puls piše da je odbegla misica ne želi da komentariše ništa o svom privatnom životu, ali njena majka i kuma otkriva da se ona nije udala, već da će svadba biti sledeće godine.

Mladi u gradu Apatinu tvrde da Nikolini momci nisu odoleli, te je tako bilo i sa Frankom Dančevićem. Teniser je prošlog leta došao da poseti prvi put rodni grad svog oca. Bio je turniru u Rijeci. Tada je odseo kod daljeg strica. Prvo veče je izašao u grad, a u popularnom kafiću je upoznao Nikolinu.

Odmah su se, kako kaži meštani a piše Blic, zaljubili jedno u drugo i nisu se odvajali deset dana, koliko je Dančević boravio u Apatinu. Posle deset dana vratio se u Kanadu. Međutim, posle mesec dana se vratio u Srbiju zbog Nikoline. Naime, prisustvovao je prošlogodišnjem izboru za mis Srbije, na kom je takođe učestvovala Nikolina.

Potom su njih dvoje po završetku finala otputovali u Kanadu. Frank ju je odveo kako bi upoznala njegove roditelje. Čini se da je u ovoj priči o bivšoj, ali i dalje aktuelnoj misici, pobedila odluka da se odrekne titule zbog ljubavi sa teniserom.

P.Ž./Tračara

Loading...


7 komentara

7 Comments

 1. Starship

  25/10/2012 at 3:10 pm

  amin

 2. LDR

  25/10/2012 at 5:40 pm

  smorili ste vise sa njenom udajom i ne udajom -.-

 3. ZaZarazna

  25/10/2012 at 8:11 pm

  Zaboga, može biti udata ili neudata, ne i jedno i drugo..velike li misterije

 4. ivanica :)

  25/10/2012 at 11:16 pm

  Kao da je to sto je udata ili ne,merilo njene ili bilo cije lepote!

 5. maxa

  26/10/2012 at 1:37 am

  Stvarno su smesni ovi novinari, jer to nema veze sa vezom, koga god da ste upitali u Apatinu, niko ne voli tu devojku i svako zna ko je ona i kakva je sponzorusa…ona se ne bi odrekla tituala zbog ljubave vec zbog Dancevicevih para..

 6. TinaNik

  26/10/2012 at 5:58 am

  Bas bi se odrekla krune da nije udata. Ne bi se tako krila, vec bi javno rekla (i dokazala) da nije udata i tacka.

 7. !!!

  26/10/2012 at 9:37 am

  AMAN, SMARATE! NE ZANIMA NASSSSSSSSSS!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top