Prati nas

Bivši dečko o Nicki Minaj: Ja sam bio njen rob

Extra

Bivši dečko o Nicki Minaj: Ja sam bio njen rob

( foto: Christopher Peterson / Splash )

Safaree i Nicki u vreme ljubavi (foto: Christopher Peterson/Splash)

U ekskluzivnom radijskom intervjuu bivši dečko Nicki Minaj, Safaree Samuels, izneo je svoju stranu priče o njihovom raskidu.

Par je okončao vezu nakon čak 11 godina. A nakon što je Nicki mnogo toga o njihovom odnosu pretočila u stihove na novom albumu i on je osetio potrebu da kaže nekoliko reči o svemu tome.

“Ja sam otišao od nje. Ne kažem da sam raskinuo sa njom, ali ja sam bio taj koji se udaljio od nje. Pokupio sam svoje stvari i otišao. Jednostavno sam shvatio da među nama više nema poštovanja. Znate, svi ljudi oko nje rade za nju. I nakon nekog vremena smo došli do toga da me ona ne tretira kao svog dečka, kao čoveka pored koga leže svake večeri i budi se svakog jutra. Ne, ona je počela prema meni da se ophodi kao da sam jedan od njenih zaposlenih”, objasnio je Safaree i dodao da nikada ne bi iznosio njihov prljav veš u javnost, ali ga je povredilo to što ona sada o njemu govori sve najgore iako to nije zaslužio.

Pevačica priznala: Krala sam hleb dok sam konobarisala!

Nicki je, sa druge strane, u jednom ranijem intervjuu objasnila zbog čega je ovaj album preloman u njenoj karijeri. “Htela sam da dam ljudima uvid u moj život, iako sam ga dosad čuvala samo za sebe. Da shvate da sam i ja morala ponovo da se navikavam na neke jednostavne stvari, kao što je spavanje u krevetu bez ikoga nakon toliko godina. Pitala sam se da li ću previše otkriti svoja osećanja, ali sam shvatila da nemam šta da krijem. Ja sam ranjiva žena i ponosim se tim.”

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. sasa

  14/01/2015 at 9:00 pm

  Verujem mu i ne mislim da je ona losa,ali to je tako kada je ejdan partner toliko mocni od drugoga,posebno ako je zensko to stvara veliku udaljenost,iz licnog iskustva nazalost znam

 2. Realna

  14/01/2015 at 10:45 pm

  Muskarci se osecaju ugrozeno cim zene dozive uspeh

 3. SARA

  16/01/2015 at 8:53 am

  Kada se ovako nesto desi, uopste mi nije jasno kako muskarce nije sramota da kukaju oko toga sto su bili tako tretirani. Svako ko je ikada bio u vezi gde je jedan partner mocniji od drugog zna da se to desava postepeno, i uvek, u 90% slucajeva ugnjetavani partner to dozvoljava svesno. Pih, ovo prepucavanje je malogradjanstina. Suck it up and stfu hommie

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top