Connect with us

Bivši dečko o Nicki Minaj: Ja sam bio njen robExtra

Bivši dečko o Nicki Minaj: Ja sam bio njen rob

( foto: Christopher Peterson / Splash )

Safaree i Nicki u vreme ljubavi (foto: Christopher Peterson/Splash)

U ekskluzivnom radijskom intervjuu bivši dečko Nicki Minaj, Safaree Samuels, izneo je svoju stranu priče o njihovom raskidu.

Par je okončao vezu nakon čak 11 godina. A nakon što je Nicki mnogo toga o njihovom odnosu pretočila u stihove na novom albumu i on je osetio potrebu da kaže nekoliko reči o svemu tome.

“Ja sam otišao od nje. Ne kažem da sam raskinuo sa njom, ali ja sam bio taj koji se udaljio od nje. Pokupio sam svoje stvari i otišao. Jednostavno sam shvatio da među nama više nema poštovanja. Znate, svi ljudi oko nje rade za nju. I nakon nekog vremena smo došli do toga da me ona ne tretira kao svog dečka, kao čoveka pored koga leže svake večeri i budi se svakog jutra. Ne, ona je počela prema meni da se ophodi kao da sam jedan od njenih zaposlenih”, objasnio je Safaree i dodao da nikada ne bi iznosio njihov prljav veš u javnost, ali ga je povredilo to što ona sada o njemu govori sve najgore iako to nije zaslužio.

Pevačica priznala: Krala sam hleb dok sam konobarisala!

Nicki je, sa druge strane, u jednom ranijem intervjuu objasnila zbog čega je ovaj album preloman u njenoj karijeri. “Htela sam da dam ljudima uvid u moj život, iako sam ga dosad čuvala samo za sebe. Da shvate da sam i ja morala ponovo da se navikavam na neke jednostavne stvari, kao što je spavanje u krevetu bez ikoga nakon toliko godina. Pitala sam se da li ću previše otkriti svoja osećanja, ali sam shvatila da nemam šta da krijem. Ja sam ranjiva žena i ponosim se tim.”

Loading...

3 Comments

3 komentara

 1. sasa

  14 January 2015 at 9:00 pm

  Verujem mu i ne mislim da je ona losa,ali to je tako kada je ejdan partner toliko mocni od drugoga,posebno ako je zensko to stvara veliku udaljenost,iz licnog iskustva nazalost znam

 2. Realna

  14 January 2015 at 10:45 pm

  Muskarci se osecaju ugrozeno cim zene dozive uspeh

 3. SARA

  16 January 2015 at 8:53 am

  Kada se ovako nesto desi, uopste mi nije jasno kako muskarce nije sramota da kukaju oko toga sto su bili tako tretirani. Svako ko je ikada bio u vezi gde je jedan partner mocniji od drugog zna da se to desava postepeno, i uvek, u 90% slucajeva ugnjetavani partner to dozvoljava svesno. Pih, ovo prepucavanje je malogradjanstina. Suck it up and stfu hommie

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top