Prati nas

Bivši Slađin dečko pretio pištoljem!

Šokantno

Bivši Slađin dečko pretio pištoljem!

Biznismen Igor Matić upao je u restoran sa pištoljem i napao svoju bivšu devojku Slađanu Delibašić i njenog novog izabranika Vanju Ćorića

Ovo u današnjem broju piše dnevni list Press, a iako je Slađa demantovala ovu priču, nemili događaj potvrdila je njena ćerka Silvija. Bila sam sa Vanjom i mamom u restoranu na večeri kada je Igor uleteo. Bio je besan i obratio se Vanji rečenicom: “Hajde izađi napolje da ti objasnim neke stvari.” Kada je video da sam ja tu, samo se uhvatio za glavu jer me nije očekivao niti video pre toga. Bila sam uplašena i nisam razmišljala ni o čemu osim da sprečim da se bilo kome dogodi nešto loše. Skočila sam i izgurala Igora napolje dok je mama stala da zaštiti Vanju,” priča Silvija.

Ona kaže da Igor nije bio pod dejstvom alkohola jer nikada ne pije i da joj nije jasno zašto je tako odreagovao jer je sa njenom mamom bio 12 godina i raskid prihvatio mirno.

Ne verujem da bi pucao jer nikada ne bi uradio nešto što bi povredilo mene ili mamu. Deset godina smo živeli zajedno i bio mi je kao drugi otac, ali me je takvo njegovo ponašanje iznenadilo. Nisam očekivala da Igor može da bude takav jer ga u tom svetlu nisam upoznala. Bila je jako neprijatna situacija i svaki pogrešan korak bilo koga od nas mogao je da dovede do tuče i ko zna čega. Mislim da je to bio samo Igorov ispad i nadam se da ga cela ova priča koja je sada dospela u javnost neće revoltirati da zaista počini neku ludost,” kaže Silvija, dok Slađa u potpunosti demantuje priču.

“To su sve izmišljotine. Igor mi nikada nije pretio. To je čovek sa kojim sam živela i zašto bi uradio tako nešto a ja o tome pričala na sva zvona,” rekla je Slađa.

Đole Đogani, bivši muž pevačice, kaže da je zabrinut za sigurnost bivše supruge i ćerke. Obe su mi prećutale šta se dogodilo i saznao sam od vas novinara. Frapiran sam i sve vreme mi kroz glavu prolazi šta je moglo da se desi da je Igor pucao. Brinem za bezbednost dece jer ne mogu da zamislim šta nekoga može da natera da tako uleti u restoran i da na takav način reši problem. Sa Igorom sam uvek imao korektan odnos i dok je živeo sa njima molio sam ga da razmirice koje se dese između njega i Slađe ne osete deca. Molio sam ga de se ne raspravlja pred njima i znam da je to poštovao. Verujem da će me pozvati da mi objasni šta se dogodilo i to veče u restoranu jer mi kao ocu nije lako da prevaziđem ovu situaciju,” kaže Đole.

izvor: Press

Loading...


6 komentara

6 Comments

 1. Marinela

  10/08/2012 at 9:47 am

  ciganska posla

 2. cici

  10/08/2012 at 11:03 am

  Kauboj u akciji! :-)

 3. pera

  10/08/2012 at 11:36 am

  Samo me zanima koji je razlog sto je sve iznela u javnost?
  Ne zanimaju nas njihove price, bitno je samo da je velika slika na naslovnoj strani,….
  Malo treba raditi svoj posao, ne samo pricati sa novinarima..

 4. maki

  10/08/2012 at 12:18 pm

  To je fora, ona kao demantuje a cerka prica na sva zvona. Jadno.

 5. Zena borac

  10/08/2012 at 3:15 pm

  Naravno da treba da prica o tom ruznom dogadjaju javno i za novine…i to na sav glas… Da tog odvratnog Igora, koji misli da je mnogo silan i glumi frajera, prikaze javnosti u punom svetlu onakvim kakav stvarno jeste…muska p…a!!! Kao i u ostalom svi muskarci…uvek idu na silu, misle ako su zene slabiji (fizicki) pol da ce tako da ih zadrze, iako ih ne zasluzuju, a dok imaju ne znaju da cene i postuju zenu… Kad ostanu bez nje i ona nadje novog, onda proradi muska sujeta… tad pokazu pravo lice, jadni su i bedni… “Pussy” svi do jednog!!!

 6. Milica

  10/08/2012 at 9:16 pm

  Sta sve nece reci i uraditi da bi izasla u novinama ! Bas mi je zao njene dece…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top