Connect with us

Bivši suprug Hilary Duff optužen za silovanje


Šokantno

Bivši suprug Hilary Duff optužen za silovanje

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
(foto: WENN)

(foto: WENN)

Nove nevolje za Hilary Duff su na vidiku, jer se čini da bi mogla da bude medijski upletena u slučaj koji, tehnički, nema nikakve veze sa njom.

Bivši muž lepe plavuše Mike Comrie trenutno je pod istragom losanđeleske policije zbog sumnje da je u svom domu silovao žensku osobu. Međutim, bivši hokejaš je izjavio da se sporni seksualni odnos dogodio uz obostrani pristanak.

Navodno, 36-godišnjak je u subotu uveče izašao u bar, gde se sreo sa devojkom koja je podnela tužbu, sa kojom je druženje nastavio u svom stanu. Žrtva tvrdi da je više puta silovana za to vreme koje je provela kod njega, nakon čega je otišla u Cedars-Sinai  medicinski centar, kako bi obavila potrebne analize koje treba da dokažu da je u pitanju bio seksualni napad.

Pored toga, izvor je izjavio za TMZ da Mike žrtvu poznaje godinama i priznaje da je imao odnose sa njom, ali snažno ističe da se to dogodio uz pristanak. On takođe prenosi da je u seksualni odnos bila uključena i treća osoba ženskog pola i da se njena tužba tek očekuje.

Mike još uvek nije davao nikakve izjave ni policiji, ni za javnost.

(foto: WENN)

(foto: WENN)

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Loading...

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top