Prati nas

Bivši suprug Hilary Duff optužen za silovanje

Šokantno

Bivši suprug Hilary Duff optužen za silovanje

(foto: WENN)

(foto: WENN)

Nove nevolje za Hilary Duff su na vidiku, jer se čini da bi mogla da bude medijski upletena u slučaj koji, tehnički, nema nikakve veze sa njom.

Bivši muž lepe plavuše Mike Comrie trenutno je pod istragom losanđeleske policije zbog sumnje da je u svom domu silovao žensku osobu. Međutim, bivši hokejaš je izjavio da se sporni seksualni odnos dogodio uz obostrani pristanak.

Navodno, 36-godišnjak je u subotu uveče izašao u bar, gde se sreo sa devojkom koja je podnela tužbu, sa kojom je druženje nastavio u svom stanu. Žrtva tvrdi da je više puta silovana za to vreme koje je provela kod njega, nakon čega je otišla u Cedars-Sinai  medicinski centar, kako bi obavila potrebne analize koje treba da dokažu da je u pitanju bio seksualni napad.

Pored toga, izvor je izjavio za TMZ da Mike žrtvu poznaje godinama i priznaje da je imao odnose sa njom, ali snažno ističe da se to dogodio uz pristanak. On takođe prenosi da je u seksualni odnos bila uključena i treća osoba ženskog pola i da se njena tužba tek očekuje.

Mike još uvek nije davao nikakve izjave ni policiji, ni za javnost.

(foto: WENN)

(foto: WENN)Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top