Bivši suprug Hilary Duff optužen za silovanje

Objavljeno: 17.02. 09:20

(foto: WENN)

(foto: WENN)

Nove nevolje za Hilary Duff su na vidiku, jer se čini da bi mogla da bude medijski upletena u slučaj koji, tehnički, nema nikakve veze sa njom.

Bivši muž lepe plavuše Mike Comrie trenutno je pod istragom losanđeleske policije zbog sumnje da je u svom domu silovao žensku osobu. Međutim, bivši hokejaš je izjavio da se sporni seksualni odnos dogodio uz obostrani pristanak.

Navodno, 36-godišnjak je u subotu uveče izašao u bar, gde se sreo sa devojkom koja je podnela tužbu, sa kojom je druženje nastavio u svom stanu. Žrtva tvrdi da je više puta silovana za to vreme koje je provela kod njega, nakon čega je otišla u Cedars-Sinai  medicinski centar, kako bi obavila potrebne analize koje treba da dokažu da je u pitanju bio seksualni napad.

Pored toga, izvor je izjavio za TMZ da Mike žrtvu poznaje godinama i priznaje da je imao odnose sa njom, ali snažno ističe da se to dogodio uz pristanak. On takođe prenosi da je u seksualni odnos bila uključena i treća osoba ženskog pola i da se njena tužba tek očekuje.

Mike još uvek nije davao nikakve izjave ni policiji, ni za javnost.

(foto: WENN)

(foto: WENN)

Loading...

Piše:
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

antoine oliver pilon 5
Hot or not

Da li je ovo najotkačenija muška frizura u 2017. godini?

20-godišnji kanadski glumac Antoine Olivier Pilon, najpoznatiji po ulozi problematičnog tinejdžera u filmu Mommy, postao je predmet rasprava na mnogim internet platformama zbog nove frizure.