Prati nas

Bivši učesnik X Factora: golotinjom protiv raka

Extra

Bivši učesnik X Factora: golotinjom protiv raka

Jake Quickenden za Cosmopolitan UK (foto: Cosmopolitan)

Jake Quickenden za britanski Cosmopolitan (foto: Cosmopolitan)

Učesnik britanskog X Factora Jake Quickenden se fotkao potpuno nag za britansko izdanje magazina Cosmopolitan, kako bi podigao svest o raku.

Pozirati za Cosmopolitan je prilično uzbudljivo” rekao je Jake i dodao: “Istraživanja u borbi protiv ove bolesti svakodnevno napreduju i jednog dana će naučnici pronaći lek. U među vremenu, žene i muškarci ako primete neku kvrgicu na svom telu, trebaju da momentalno se posavetuju sa svojim lekarom, dok ima vremena.” 

Ovo nije prvi put da se Jake slika golišav, ali i dalje ne otkriva svoj muški ponos. “Nije velik. Kao spor crv je” rekao je Jake o svom polnom organu kroz šalu. Pevač se pridružio ovoj kampanji iz ličnih razloga – njegov otac i mlađi brat su preminuli od raka kostiju.

Ono što će vas ostaviti bez daha je zgodno telo ove zvezde u usponu, koja i danas naporno trenira. Dok na jednoj fotki svoj penis prekriva rukom, na drugoj to veoma dobro sakriva papir koji je bačen u vazduh.


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. lady.me

    25. 11. 2014. at 18:14

    Eto tako ti je na zapadu, golotinjom protiv svega… I mi ćemo se NARAVNO ugledati nja njih. Pa da, odgovara nam između ostalog. Kreten je za dotičnog kompliment ;)

  2. Predrag

    26. 11. 2014. at 11:29

    Nefotogeničan… Ima baš bezveze izraze lica…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top